...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Hiszpańskie hity kulinarne z czerstwym pieczywem

    Hiszpańskie hity kulinarne z czerstwym pieczywem 0

    Trudno zliczyć ilość potraw przygotowywanych na bazie czerstwego pieczywa. Przykłady można czer­pać z wielu regionów Europy, począwszy od śląskiej wodzionki, poprzez włoskie bruschetty, a kończąc na pomysłach z Andaluzji. Tutaj piekarze wyspecjalizowali się w produkcji chleba szybko czerstwiejącego.

    więcej
  • TOP trendy w piekarni

    TOP trendy w piekarni 0

    Nowo powstające piekarnie nie są już takie same, jak 30 lat temu… Aby sprostać oczekiwaniom klienta, który w tym czasie stał się bardzo wymagający i który może zastąpić chleb wieloma innymi produktami, piekarnie przechodzą metamorfozę. Warto wiedzieć, jak pozy­tywnie zmieniać się wraz z naszymi klientami.

    więcej
  • Murmiłło – bydgoska manufaktura chleba i smaku

    Murmiłło – bydgoska manufaktura chleba i smaku 1

    Bydgoska Piekarnia Murmiłło nie jest zakła­dem z długą historią, ale od początku istnienia stawia na jakość i tradycję. Zakład powstał w 2009 r., gdy więcej mówiło się w branży o bankructwach niż o nowych otwarciach. Adam Mrozik postanowił jednak zaryzykować.

    więcej
  • Pozytywne klimaty

    Pozytywne klimaty 0

    Projektowanie przestrzeni to coś więcej niż tylko budo­wanie odpowiedniej atmosfery we wnętrzu. Poprzez rozważną aranżację mamy okazję wyra­zić najważniejsze cechy dla danej marki.
    Oryginalny wizerunek piekarni, cukierni czy lodziarni decyduje dziś o wyborze miejsca zaku­pów i konsumpcji klienta.

    więcej
  • Kuźnie Mistrzów

    Kuźnie Mistrzów 0

    Le Cordon Bleu, Instytut Paula Bocuse oraz Espai Sucre – trzy marzenia każdego cukiernika, piekarza i kucharza. Nauczycielami są wybitni mistrzowie i zdobywcy gwiazdek Michelin. Edukacja rygorem często przypomina żołnierską musztrę albo szalone eksperymenty, ale kto tam był, wie, że warto.

    więcej
  • Sztuka ekspozycji, czyli o tacach wystawowych słów kilka…

    Sztuka ekspozycji, czyli o tacach wystawowych słów kilka… 0

    Każdy z nas słyszał na pewno powiedzenie, że „je się oczami”. Przyznajmy, że jest w tym dużo prawdy. To potrawy i przysmaki, które pięknie i świeżo wyglądają, przyciągają naszą uwagę i to na nie mamy natychmiast ochotę! To zjawisko na pewno tyczy się także, jeżeli nie w szczególności, wyrobów cukierniczych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe