...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Najsmaczniejsze chruściki świata

    Najsmaczniejsze chruściki świata 0

    Kiedy inni myślą o pączkach, o ich nowych formach, smakach czy posypkach, ja na przekór napiszę o chruścikach. Proponuję spojrzeć na te kruche ciasteczka przez pryzmat naszych regionalnych tradycji, poszukać ich odpowiedników w innych krajach czy kulturach. Okaże się, że chrusty/faworki mają tyle samo do zaoferowania co pączki.

    więcej
  • Szykuj się na Expo Sweet 2016 – ruszyła bezpłatna rejestracja on-line

    Szykuj się na Expo Sweet 2016 – ruszyła bezpłatna rejestracja on-line 0

    Głodny wiedzy, wrażeń i zaskakujących nowości w cukiernictwie i lodziarstwie? Nie zwlekaj! Zarejestruj się już dziś i wejdź bezpłatnie na największe targi cukiernicze w Polsce bez oczekiwania w długich kolejkach. Rejestracja on-line potrwa do 17 lutego, Expo Sweet rusza kilka dni później – 21 lutego.

    więcej
  • Zgłoś dobre praktyki CSR

    Zgłoś dobre praktyki CSR 0

    Do 13 stycznia br. firmy mogą rejestrować dobre praktyki CSR realizowane w 2015 r. Zgłoszenie i publikacja w Raporcie „Odpowiedzialny biznes w Polsce. Dobre praktyki” jest zupełnie bezpłatna. Z przesłanych przykładów działań firm powstaje co roku największy w Polsce przegląd aktywności biznesu społecznie odpowiedzialnego.

    więcej
  • Mistrz i uczeń  – cukiernictwo na cztery ręce

    Mistrz i uczeń – cukiernictwo na cztery ręce 0

    Pierwszy jest roześmiany, typ gaduły– to mistrz. Drugi – to raczej typ skupionego milczka – to uczeń. Choć dzieli ich także życiowe i zawodowe doświadczenie, obaj mają wspólną wizję cukiernictwa i razem ją realizują. Poznajmy dwóch fantastycznych cukierników – Mieczysława Chojnowskiego i Michała Kumura.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe