...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Kusząca propozycja czyli niekontrolowany szał zakupów

    Kusząca propozycja czyli niekontrolowany szał zakupów 0

    Długie kolejki do kasy, koszyki wypchane zakupami oraz pozorna błoga świąteczna atmosfera to najbardziej zauważalna „tradycja” obecnych czasów. Czy jesteśmy w stanie zarządzać „nie”kontro­lowanym szałem zakupów? Przekonajmy się...

    więcej
  • Podstawy znakowania Cz. IV – Ilość netto

    Podstawy znakowania Cz. IV – Ilość netto 0

    Ilość netto wyraża się w litrach, centylitrach, mililitrach, kilogramach lub gramach, odpowiednio: w jednostkach objętości – w przypadku produktów płynnych, w jednostkach masy – w przypadku innych produktów. Tak, w prosty sposób, wskazują zasady podawania ilości netto zawarte w unij­nym rozporządzeniu nr 1169/2011.

    więcej
  • Miód nie tylko od święta

    Miód nie tylko od święta 0

    Miód od wieków towarzyszy człowiekowi, a jego bogactwo nauczyliśmy się wykorzystywać na wiele sposobów. To produkt naturalny, mający właściwości lecznicze, kosmetyczne i – nade wszystko – spożywcze. W dodatku można go zarówno jeść, jak i pić (szczególnie dobrze smakuje w postaci dwójniaków czy trójniaków).

    więcej
  • W Sztokholmie słowo „piekarnia” zdefiniowano na nowo

    W Sztokholmie słowo „piekarnia” zdefiniowano na nowo 0

    Sztokholm opanowała „zakwasowa, chlebowa rewolucja”. W stolicy Szwecji działa ok. 100 piekarni, ale żadna z nich nie przypomina typowego sklepu z piecami i magazynem na zapleczu. To orygi­nalne, tętniące życiem lokale, w których eksponowane role odgrywają zarówno chleb, jak i piekarz, którego możemy obserwować podczas pracy.

    więcej
  • Jak „oderwać” piernik  od świąt Bożego Narodzenia?

    Jak „oderwać” piernik od świąt Bożego Narodzenia? 0

    Gadżety takie jak długopisy, kalendarzyki czy cukierki spowszedniały i nie robią już na nikim wraże­nia. Coraz więcej firm i agencji reklamowych poszukuje czegoś oryginalnego i unikalnego. Te kryteria spełniają rękodzieła z piernika.

    więcej
  • Vincent Vallée - nowy World Chocolate Master

    Vincent Vallée - nowy World Chocolate Master 0

    Podjął największe ryzyko, przygotowując wyjątkowe połączenia smakowej i projektując niezwykłe rzeźby z czekolady. Opłaciło się - jurorzy konkursu World Chocolate Masters przyznali mu główną nagrodę i zgodnie stwierdzili, że efekt jego starań przeszedł ich najśmielsze oczekiwania! Oto nowy Mistrz Czekolady - Vincent Vallée .

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe