...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Jeśli nie żelatyna, to co?

    Jeśli nie żelatyna, to co? 0

    Wegetarianie to grupa konsumentów, o której względy mocno zabiegają producenci żywności. Koniecz­ność wyeliminowania z żywności produktów zwierzęcych i odzwierzęcych spowodowała, że przemysł spożywczy na szerszą skalę stosuje najlepsze odpowiedniki żelatyny. I to z bardzo dobrym skutkiem.

    więcej
  • Sprzedaż pieczywa w wielkim mieście

    Sprzedaż pieczywa w wielkim mieście 0

    Każdy inwestor pragnie, aby otwierane przez niego sklepy przynosiły mu przez długi czas jak największe korzyści i zyski. Jak zatem wybrać dobrą lokalizację w mieście, z uwzględnieniem centrum handlowego? Co zrobić w przypadku, gdy lokalizacja sklepu nie sprawdziła się i taki sklep przynosi straty? Przedstawiamy kilka porad.

    więcej
  • Nie taki gluten straszny

    Nie taki gluten straszny 0

    Gluten u osób zdrowych może obniżać poziom złego cholesterolu oraz pozytywnie wpływać na mikroflorę jelit. Nie toleruje go 2% populacji na świecie, jednak pod wpływem doniesień australijskiego naukow­ca gluten stał się postrachem dla tych, którzy chcą schudnąć czy zdrowo się odżywiać.

    więcej
  • Kobieta i czekolada

    Kobieta i czekolada 2

    Z miłością do czekolady jest jak z uczuciem do człowieka – po zauro­czeniu przy­chodzi wciągający etap poznawania. W przypadku tej kobiety ta miłość zaprowa­dziła ją aż do dzikiej Islandii. Teraz podąża ku najdalszym zakątkom wyobraźni w tworzeniu czekoladowych dzieł – polska chocola­tiere – Katarzyna Joanna Wrzesińska.

    więcej
  • Zamów album "Wykwintne desery polskie"

    Zamów album "Wykwintne desery polskie" 0

    Nie czekaj i zamów już dziś ekskluzywny album "Wykwintne desery polskie" w przystępnej cenie, a proste zasady kupna przyśpieszą wysyłkę. Wyjątkowa książka może znaleźć się na Twojej półce nawet w 48 godzin*.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe