...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Podróż po smakach świata – przystanek Singapur

    Podróż po smakach świata – przystanek Singapur 0

    Singapur to wyspa, miasto i państwo. Według malajskiej legendy dawno temu książę z Sumatry odwiedził wyspę Temasek. Szukając schronienia przed burzą, napotkał lwa. Potraktował to jako dobrą wróżbę i założył Singapurę, czyli Miasto Lwa. Współczesny Singapur to jedno z najbo­gatszych i najnowocześniej­szych państw świata.

    więcej
  • Czekolada jak malowana

    Czekolada jak malowana 0

    Jedni malują kolorowymi farbami, inni czekoladą, a niektórzy kolorowymi barwnikami na czekoladzie! Tak właśnie robi Anna Szczepłek ze Sztuki Czeko­lady, która postanowiła połączyć pasje kulinarne z tymi artystycznymi i otwarła sklep z wyjątkowymi pralinkami. Czym jeszcze wyróżniają się jej czekoladki?

    więcej
  • Jedno ziarenko, wiele aromatów

    Jedno ziarenko, wiele aromatów 0

    Mało kto wie, że kawa to najbogatszy w związki aromatyczne produkt spożywczy. Palona zawiera około 1000 lotnych substancji aromatycznych. Dla porównania – wino ma ich „jedynie” około 500. Dobrą kawę i dobre wino łączy jedno: w obu przypadkach wiele zależy od tego, jak i gdzie były uprawiane.

    więcej
  • Nie tylko na patyku! - przegląd nowych form podawania lodów

    Nie tylko na patyku! - przegląd nowych form podawania lodów 0

    Jakie formy podania lodów są w Polsce? Od lat królują niezmiennie trzy pozycje: na patyku, gałkowe albo świderki. Nie znaczy to, że co jakiś czas nie pojawiają się nowe pomysły, czasem tak szalone jak podawanie lodów na gorąco! Przedstawiamy Wam najciekawsze pomysły nadchodzące­go sezonu i… poddajemy je ocenie branżowców!

    więcej
  • Lukier w trzech odsłonach

    Lukier w trzech odsłonach 0

    Najbardziej popularnym lukrem w zdobieniu ciastek czy zlepia­nia piernikowych budowli jest lukier królewski. Do pole­wania babek, mazurków czy pączków służy lukier glazurujący lub glazura. Natomiast lukier plastyczny jest niezbędny w artystycz­nym dekorowaniu tortów i ciasteczek.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe