Włoskie gelato na polską kieszeń 0
Stawiasz na jakość? Pragniesz się wyróżnić, ale nie chcesz inwestować kilkunastu tysięcy złotych, by stworzyć ogromną lodziarnię? Jesteśmy stworzeni dla Ciebie!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Stawiasz na jakość? Pragniesz się wyróżnić, ale nie chcesz inwestować kilkunastu tysięcy złotych, by stworzyć ogromną lodziarnię? Jesteśmy stworzeni dla Ciebie!
więcejCo łączy oryginalnie brzmiące profiterolki, beignets, saint-honoré, paris brest czy croquembouche? To wszystko nazwy wielu pysznych wcieleń, jakie może przybrać ciasto parzone.
więcejNauczyciel, który stał się piekarzem. Po to, by znów uczyć. Tym razem jak piec chleb. I to w bardzo niekonwencjonalny sposób, bo w… przyczepie samochodu!
więcejKonsumenci przyzwyczajeni są do tego, że pierwsze informacje o produkcie czerpią z jego nazwy, grafiki zamieszczonej na opakowaniu, czy wyglądu w przypadku żywności niepakowanej. Niestety to pierwsze wrażenie często bywa mylne i wprowadza konsumenta w błąd.
więcejRezygnują z przespanych nocy i dłuższych urlopów. By mieć stres, ogrom pracy i odpowiedzialności. Innymi słowy, wziąć udział w prestiżowym Cake International w Birmingham. Dlaczego zdecydowali się na udział w tak wielkim projekcie i jak wyglądają przygotowania – poznajcie bliżej śmiałków z ekipy Sweet Team Poland.
więcejKonsumenci wyrobów cukierniczych są od wielu lat dość mocno podzieleni. Wśród nich wyróżniamy dwie grupy. Pierwsza to osoby, które kupują gotowe ciasta pakowane. Druga - konsumenci kupujący tego typu produkty jedynie w cukierniach.
więcej26 września br., podczas targów Polagra Tech odbędzie się Akademia Biokuriera – projekt szkoleniowy dla producentów żywności ekologicznej, dystrybutorów, handlowców i właścicieli sklepów ekologicznych. W Poznaniu eksperci podpowiedzą, jak wykorzystać potencjał wciąż zwiększającego się rynku żywności ekologicznej.
więcej