...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa

    Najstarsza metoda odroczonego wypieku pieczywa 0

    Jedną z najstarszych metod odroczonego wypieku jest wstępne podpiekanie i dopiekanie bochenków. Mimo że za jej autora uważa się amerykańskiego piekarza Józefa Gregora, w Europie znano ją dużo wcześniej, bo już w latach 30. XX w.

    więcej
  • Ż – jak żywność sprzedawana luzem

    Ż – jak żywność sprzedawana luzem 0

    Wchodzi klient do piekarni lub ciastkarni. To klient współczesny, czyli świadomy swoich praw. Zachwycony szerokim wyborem, próbuje dowiedzieć się czegoś na temat pachnących bułek leżących w koszyczku, ciemnego chleba ułożonego obok i kuszących babeczek wystawionych na ladzie.

    więcej
  • Co musisz wiedzieć o oprogramowaniu dla cukierni?

    Co musisz wiedzieć o oprogramowaniu dla cukierni? 0

    Biznes choć słodki, to nie zawsze tak słodko jest go prowadzić. Zarządzanie cukiernią wymaga zaangażowania i wiedzy na temat specyfiki tej branży. Wraz z naszym partnerem, firmą NetPOS podpowiadamy, jak efektywniej zarządzać cukiernią przy wsparciu oprogramowania dla cukierni.

    więcej
  • Chewing candies - jak się robi rozpuszczalne cukierki do żucia

    Chewing candies - jak się robi rozpuszczalne cukierki do żucia 0

    Cukierki rozpuszczalne czy – jak kto woli – rozpuszczalne gumy do żucia goszczą na polskim rynku od dobrych kilkunastu lat. Znani producenci stale zaskakują nas smakiem, jak i teksturą tych wyrobów, ale ich popularność wynika przede wszystkim z ich konsystencji. Konsystencji, która stanowi punkt krytyczny w całej produkcji.

    więcej
  • Wszystko z jednej ręki – projekt piekarni w systemie „pod klucz”

    Wszystko z jednej ręki – projekt piekarni w systemie „pod klucz” 0

    We wrześniu 2015 r. ruszyła produkcja w nowo wybudowanym zakładzie piekarni Kłos. Celem inwe­stycji było unowocześnienie produkcji tak, by nie ucierpiała na tym wysoka jakość produktów, stanowiąca o marce Kłos od 25 lat. Równocześnie dążono do poprawy warunków pracy, które bez automatyzacji są ciężkim wysiłkiem fizycznym.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe