...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Nie mam nic do ukrycia. Piekarz Roku 2016 - Paweł Giza

    Nie mam nic do ukrycia. Piekarz Roku 2016 - Paweł Giza 3

    Wizjoner czy wariat? Ponad dwa lata temu wiele osób w Żaganiu zadawało sobie to pytanie, kiedy powstała mała piekarnia i cukiernia Pawła Gizy. Produkcja i sprzedaż w jednym miejscu bez odgradzania klienta żadnymi ścianami była jaskrawym sygnałem: tu się gra w otwarte karty, nie dodajemy polepszaczy, używamy naturalnych produktów

    więcej
  • Technologiczna rewolucja w piekarniach

    Technologiczna rewolucja w piekarniach 0

    Kontrola magazynów, planowanie dostaw, zamówienia specjalne, stała jakość wypieków czy współpraca z urządzeniami fiskalnymi, to tylko niektóre z funkcjonalności zaprojektowane z myślą o piekarniach. Jak zatem technologia może zmienić branżę piekarniczą? Czy może pomóc w zdobyciu większej liczby klientów?

    więcej
  • Fenomen rokitnika

    Fenomen rokitnika 0

    Ze względu na ogromne ilości substancji przyjaznych dla zdrowia człowieka Finowie określają ją jako super powerful plant, czyli superpotężną roślinę, a syrop z rokitnika zwą Finland’s liquid gold – płynne finlandzkie złoto. Jak się okaże, te określenia nie są na wyrost.

    więcej
  • Rola witaminy C w cieście pszennym

    Rola witaminy C w cieście pszennym 0

    Wśród zarzutów kierowanych pod adresem producentów pieczywa wykorzystujących polepszacze pojawia się kwestia dodawania witaminy C. Jest ona jedną z najczęściej stosowanych substancji poprawiających parametry reologiczne ciasta, głównie pszennego.

    więcej
  • Desery z wyższej półki

    Desery z wyższej półki 0

    Na co dzień drożdżówka, a od święta? Sernik? Makowiec? Dziś, gdy konsument chce kupić słodkości na wyjątkowe okazje, nie idzie do cukierni, tylko do butiku. I niekoniecznie musi w tym celu wyjeżdżać za granicę – takie miejsca istnieją już w Polsce.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe