![Robota dla Ribota](/public/artykuly-sponsorowane/1484/5384/1484_5384_19898_136x94.jpg)
Robota dla Ribota 0
Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Creme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcejZ Credi Drożdżowe Fresh przygotujesz aromatyczne kompozycje na wszelkie okazje - świąteczne wypieki, letnie ciasta drożdżowe z owocami, słodkie chlebki i bułeczki z makiem oraz włoskie babki typu Panettone i Colombo.
więcejPolacy chętnie jedzą lody. To mit, że kupują je tylko latem. Branża lodziarska co roku odnotowuje kilkuprocentowe wzrosty sprzedaży. Nikogo nie trzeba przekonywać, że liczą się przede wszystkim dobra jakość i cena. A to wszystko gwarantują pasty
i variegato do lodów Serena.
Eko to styl życia, który wybieramy, a nie krótkotrwała moda. Powoli staje się również koniecznością, aby cieszyć się zdrowiem, przyjaznym miejscem zamieszkania, pięknem przyrody.
więcejInfoPiek Mobile to doskonałe rozwiązanie elektroniczne, które stanowi wsparcie ekipy pracującej z dala do siedziby, realizując zadania terenowe, będzie więc dobrym narzędziem dla podniesienia efektywności pracy kierowców, konwojentów czy przedstawicieli handlowych.
więcejFirma Modern Baker z Oksfordu zaprezentowała „najzdrowszy bochenek, jaki kiedykolwiek wyprodukowano”. Co jest jego tajemnicą?
więcejWiosna, czyli Wielkanoc i lody! Właśnie te dwa tematy zdominowały najnowsze wydanie Mistrza Branży. Mateusz Karpiński opowiada jak rzemiosło może funkcjonować na wielką skalę, Paweł Jafernik przywraca modę na lody cassate, a Hiszpania wyznacza ogólnoeuropejski trend na wyjątkowy smak, którego nie może zabraknąć w tym sezonie!
więcej