...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Innowacyjne rozwiązania dla branży HoReCa

    Innowacyjne rozwiązania dla branży HoReCa 0

    EuroGastro już od 28. edycji utrzymuje pozycję lidera wśród eventów dedykowanych branży HoReCa. To nie dziwi, bowiem przez lata wypracowało sobie zaufanie, udowodniło swoją skuteczność w integracji biznesu i przekonało do siebie najważniejszych przedstawicieli sektora. Kolejna odsłona odbędzie się w dniach 11-13 marca 2025 roku.

    więcej
  • Za kulisami restauracji: Jak osiągnąć sukces w gastronomii

    Za kulisami restauracji: Jak osiągnąć sukces w gastronomii 0

    Sektor gastronomiczny jest jednym z najbardziej dynamicznych i konkurencyjnych rynków. Sukces w tej branży wymaga nie tylko doskonałej kuchni, ale także umiejętności zarządzania, marketingu i znajomości najnowszych trendów. Ten artykuł przybliży, jakie elementy są kluczowe dla prosperującej restauracji.

    więcej
  • Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa

    Wynajem długoterminowy receptą na zmniejszanie kosztów operacyjnych w HoReCa 0

    W branży HoReCa każdy rozsądny przedsiębiorca dąży do osiągnięcia możliwie największych zysków przy jednoczesnym utrzymaniu jak najwyższego standardu obsługi klienta. Jednym z najważniejszych wyzwań, przed jakimi stoją restauracje, kawiarnie i hotele, jest ograniczenie kosztów operacyjnych bez uszczerbku na jakości usług.

    więcej
  • Jak konkretne kolory jedzenia wpływają na nasz apetyt?

    Jak konkretne kolory jedzenia wpływają na nasz apetyt? 0

    Kolory jedzenia mają znaczący wpływ na nasze doznania smakowe i apetyt. Choć często nie zdajemy sobie z tego sprawy, barwy potraw mogą skłaniać nas do jedzenia większych ilości, wpływać na nasze wybory żywieniowe oraz kształtować naszą percepcję smaku. Badania naukowe oraz doświadczenia z zakresu psychologii jedzenia dowodzą, ż

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe