Dni Otwarte Polmarkus 0
19 i 20 września zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
19 i 20 września zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych.
więcejW Krakowie pojawiła się piekarnicza nowinka, która świetnie wpisuje się w światowy trend łączenia popularnych wypieków, nadając i mswojsko brzmiące, a zarazem oryginalne nazwy. Tak powstał croissobwarzanek – czy będzie hitem tej jesieni?
więcejCieszący się popularnością film „Barbie” zainspirował cukierników i kucharzy, którzy zaczęli serwować w swoim menu wypieki i dania w kolorze różowym – charakterystycznym dla tematyki związanej ze słynną lalką.
więcejHurtownia cukiernicza - bogaty asortyment sprawdzonych produktów i marek. Zamawiaj online!
więcejWakacje non stop? Owszem. Marzy o tym chyba każdy… Co sądzicie o urządzaniu lokali tak, by ich wnętrza były w stylu charakterystycznym dla różnych części świata? Choćby wnętrze inspirowane stylem śródziemnomorskim – świeże, lekkie, kojące jak morska bryza, dosłownie wakacje przez cały rok!
więcejJak odróżnić prawdziwy chleb od tego z półproduktów niskiej jakości? Co się stanie, jeśli z mapy Polski znikną manufaktury oraz rzemieślnicze zakłady? Jak łączy się kupowanie pieczywa w takich miejscach z dbałością o planetę? Zobacz wywiad w formie wideo z Mirosławem Kurkiem, prezesem stowarzyszenia Rzemieślnik.
więcejCreme patissiere, przy którym nie trzeba stać i mimo to się nie przypali? Magia? Nie, tak właśnie działa nowoczesna technika w służbie cukiernictwu – Ribot. Co jeszcze potrafi ten kuchenny pomocnik?
więcej