...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Levain – bioaktywny zakwas pszenny

    Levain – bioaktywny zakwas pszenny 0

    W ostatnich latach notuje się systematyczny spadek jakości pieczywa. Przyczyniły się do tego zarówno piekarnie w hipermarketach, gdzie pieczywo produkuje się najczęściej metodami bezpośrednimi (bez zakwasów), jak i te, w których ze względu na ostrą konkurencję cenową zrezygnowano z długich i kosztownych procesów fermentacyjnych.

    więcej
  • Pogacze – piekarskie arcydzieła

    Pogacze – piekarskie arcydzieła 0

    Co kraj to obyczaj, co rodzina to zwyczaj – przytoczone powiedzenie doskonale oddaje to, czym są pogacze. Piecze się je na Bałkanach, a w każdym z krajów należących do regionu mają inną strukturę, kształt i smak: są pikantne, wytrawne, a czasem słodkie.

    więcej
  • Muzyka w służbie sprzedaży

    Muzyka w służbie sprzedaży 0

    O tym, że przyjemniej jest raczyć się słodkościami przy muzyce niż bez niej, wiedziało wielu cukierników już w okresie międzywojnia. W dni, kiedy w ich lokalach rozbrzmiewała muzyka na żywo, ciastka i napoje miały nawet wyższe ceny. Od tego czasu sporo się jednak zmieniło.

    więcej
  • Winny, czy niewinny?

    Winny, czy niewinny? 0

    Cieszy się wyjątkowo złą sławą. Gluten uznawany jest za sprawcę większości schorzeń. Niestrawność, wzdęcia, brak siły to najczęstsze dolegliwości, które błędnie kojarzymy właśnie z jedzeniem tego składnika. Czas na dobre rozprawić się z tymi stereotypami. Bierzemy gluten w obronę i sprawdzamy, do czego jest nam potrzebny.

    więcej
  • Ukwaszanie ciast pszennych część 1

    Ukwaszanie ciast pszennych część 1 0

    Współcześnie w Polsce, ku zadowoleniu konsumentów, wraca się do stosowania wielofazowej produkcji pieczywa. O ile w przypadku chleba żytniego i mieszanego często wykorzystywano kilkufazową technologię prowadzenia ciasta, to pieczywo pszenne wytwarzane było i jest głównie jednofazowo.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe