...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Trwa plebiscyt „Sezon na owoce” - zagłosuj!

    Trwa plebiscyt „Sezon na owoce” - zagłosuj! 0

    16 receptur Mistrza i 8 receptur Ucznia walczy w najnowszym Plebiscycie Mistrza Branży. Wybierz najciekawszą i najsmaczniejszą propozycję na sezon letni, zagłosuj, a przy okazji sięgnij po 1 z wielu nagród.

    więcej
  • BALTPIEK 2015 – szczegółowy harmonogram

    BALTPIEK 2015 – szczegółowy harmonogram 0

    Już 27 maja rozpoczną się 16. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 18. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 17. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA oraz 13. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH - potrwają 3 dni.

    więcej
  • Temat rzeka –  warzywa w wypiekach

    Temat rzeka – warzywa w wypiekach 0

    Mimo że warzywa najczęściej kojarzą się z sałatkami i daniami wytrawnymi, popularność i różnorodność deserów oraz ciast z ich użyciem rośnie szybciej niż dobrze wyrobione ciasto drożdżowe. I nie powin­no to już nikogo dziwić. Gdzie tkwi sekret tak dużej popu­larności warzyw używanych do wypieków?

    więcej
  • Blaski i cienie certyfikatów

    Blaski i cienie certyfikatów 0

    Bezpośredni kontakt między klientem a producentem pozwala na zbudowanie wzajemnej relacji opartej na zaufaniu. Co jednak zrobić w przypadku, gdy jest on niemożliwy? Rozwiązaniem tego problemu mają być poświadczające jakość certyfikaty. Ta idea jest słuszna, pod warunkiem że dokumenty wystawiane są w sposób rzetelny.

    więcej
  • Deser to podstęp!

    Deser to podstęp! 0

    Czy ktoś, kto zawodowo zajmuje się żywieniem terapeutycznym, może napisać książkę z przepisami na desery? Czy znajdziemy w niej recepturę na tiramisu? I czy deser w ogóle może być zdrowy?

    więcej
  • Mapa szkół zawodowych

    Mapa szkół zawodowych 0

    Od niedawna na stronie internetowej Ministerstwa Edukacji Narodowej działa mapa szkół zawodowych. Nowe narzędzie pozwoli gimnazjalistom i ich rodzicom porównać ofertę szkół zawodowych działających w okolicy, a nawet rozważyć wybór zawodowej ścieżki edukacji, jak zapewnia minister Joanna Kluzik-Rostkowska.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe