...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Kawa

  • Nowe modele krzeseł w ofercie Mextra

    Nowe modele krzeseł w ofercie Mextra 0

    Firma Mextra z dumą prezentuje cztery nowe modele krzeseł do restauracji, które podnoszą standardy w branży gastronomicznej. Te stylowe krzesła do restauracji nie tylko przyciągają wzrok eleganckim designem, ale także zapewniają niezrównany komfort, co sprawia, że goście chętnie wracają.

    więcej
  • Cold brew – kawy i herbaty na zimno

    Cold brew – kawy i herbaty na zimno 0

    Dla Marcina Wójciaka, utalentowanego baristy i właściciela firmy szkoleniowej, praca z kawą jest niekończącą się przygodą. Czyta na jej temat, podpatruje nowe techniki parzenia, interesuje się innowacyjnym sprzętem, wychwytuje nowe odmiany botaniczne i śledzi aktualne trendy.

    więcej
  • Tortowa influencerka otwiera własną cukiernię

    Tortowa influencerka otwiera własną cukiernię 0

    Tarty, cake popsy, jagodzianki i autorskie tiramisu pistacjowe - w niedawno otwartym lokalu Eweliny Ciocsek znajdziemy klasyczne i nowoczesne słodkości. Gości przyciąga jednak nie tylko witryna, ale też oryginalny wystrój z karuzelą zamiast klasycznego stolika.

    więcej
  • Polskie czarne złoto - jagoda leśna

    Polskie czarne złoto - jagoda leśna 0

    Sezon na jagodzianki w pełni. Tych nie może zabraknąć w żadnej szanującej się cukierni, piekarni czy kawiarni. Taki trend od kilku lat wyznaczyli sami konsumenci, którzy pokochali drożdżowe bułeczki z jagodami i są gotowi słono zapłacić za ten słodki sezonowy hit.

    więcej
  • 1 LIPCA – Dzień Polskiej Borówki i początek sezonu!

    1 LIPCA – Dzień Polskiej Borówki i początek sezonu! 0

    Owoce z polskich plantacji są już w sklepach. Borówka wysoka to ulubiony superowoc świata, który od blisko 50 lat uprawiany jest w naszym kraju. Jesteśmy jako Polacy, z wynikiem 1,83 kg na osobę, jej największymi konsumentami na świecie. Jesteśmy też jako kraj jej wielkim eksporterem.

    więcej
  • Rusza drugi nabór wniosków dla przedsiębiorców z sektora HoReCa.

    Rusza drugi nabór wniosków dla przedsiębiorców z sektora HoReCa. 0

    Od 18 lipca do 20 sierpnia br. przedsiębiorcy będą mogli składać wnioski o wsparcie na rozszerzenie lub zmianę profilu dotychczasowej działalności gastronomicznej (HoReCa). Ma być jeszcze łatwiej! Działanie jest realizowane przez PARP w ramach programu finansowanego z Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO).

    więcej
  • Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek

    Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek 0

    Lato to najintensywniejszy czas dla branży gastronomicznej. Sezonowe menu, świeże składniki i większe grono gości, zwłaszcza w popularnych turystycznie miejscach, takich jak nadmorskie kurorty czy okolice jezior, sprawiają, że restauracje, kawiarnie i liczne streetfoodowe lokale działają na pełnych obrotach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe