...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Piec obrotowy I-Seria

    Piec obrotowy I-Seria

    Piec obrotowy I-series został stworzony z myślą o ciężkim, przemysłowym wypieku pieczywa, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

    Jego konstrukcja umożliwia wypiek trzech wózków jednocześnie. Pozwala to na znaczne zmniejszenie zużycia energii (relatywnie piec zużywa o 35% mniej energii niż piece jedno czy dwuwózkowe) oraz redukcję kosztów przy zakupie urządzenia i jego instalacji.

    Nowoczesne systemy i rozwiązania techniczne, bardzo efektywny wymiennik ciepła, doskonała izolacja termiczna, to cechy pozwalające zaspokoić wymagania każdego piekarza, którego celem jest wysoka jakość wypieku oraz niskie koszty energii i serwisu.

    Maj 2020. Instalacja 4. przemysłowych pieców I62 Sveba Dahlen w piekarni BREL Zabrze



    Opis produktu:
    • Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe.
    • Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną.
    • Wewnątrz i na zewnątrz wykonany ze stali kwasoodpornej.
    • Duża, podwójna szyba rewizyjna w drzwiach, wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona.
    • Piec szybko się dogrzewa, gwarantuje duże oszczędności energetyczne.
    • Drzwi otwierane na prawą stronę.
    • Bardzo efektywny kulowy system zaparowania.
    • Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C.
    • Podczas wypieku wózki znajdują się na platformie wypiekowej wykonanej ze stali nierdzewnej.
    • Slow start – sterowanie obrotem platformy za pomocą falownika.
    • Funkcja ekonomiczna – gdy piec nie jest używany przez okres powyżej 1 godziny, sam obniża temperaturę w komorze wypiekowej do 100°C.
    • Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych- funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów

     

    Więcej
  • Przemysłowe systemy krojąco-pakujące Hoba

    Przemysłowe systemy krojąco-pakujące Hoba

    Linie krojąco-pakujące Hoba zawsze są wykonywane zgodnie z wytycznymi klienta. Konfiguracja urządzeń zależy od wydajności, wymiarów pomieszczenia, układu maszyn oraz rodzaju krojonego i pakowanego pieczywa.

    W pełni automatyczny zestaw składający się z krajalnicy HSA-2, automatu pakującego HBS i transportera klipsującego z drukarką daty HTA15S pozwala na pakowanie bez udziału ludzi. Bardzo duża wydajność linii – do 3600 szt./h – umożliwia przemysłowe wykorzystanie maszyn.

    Możliwość zaprojektowania linii z detektorem metali.

     

    Więcej
  • Piec C-series Sveba Dahlen

    Piec C-series Sveba Dahlen

    Piec obrotowy C-series jest piecem kompaktowym, zaprojektowanym tak, aby umożliwić instalację w pomieszczeniach o ograniczonej powierzchni. Wykonanie pieca gwarantuje efektywny, równomierny i prosty w obsłudze wypiek. Piece obrotowe C-series mogą być stosowane do wypieku szerokiej gamy produktów: chleba, bułek, bagietek, wypieków cukierniczych, itp.


    Izolowana podłoga w energooszczędnej wersji ECO (opcja).
    Dostępny w czterech różnych wymiarach.
    Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe.
    Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną.
    Kulowy system zaparowania.
    Szyba rewizyjna w drzwiach wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona.
    Piec szybko się dogrzewa, co gwarantuje duże oszczędności energii.
    Drzwi otwierane na prawą stronę.
    Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C.
    Wózek wypiekowy mocowany na platformie obrotowej lub zawieszony na haku.
    Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych - funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów.
    Okap nad piecem.
    Duża szyba rewizyjna (opcja)

     

    Akcesoria dodatkowe

    • Mocowanie wózka na platformie obrotowej
    • Automatyczne podnoszenie wózka
    • Drzwi otwierane na lewą stronę
    • System AES – wentylator na lufcie
    • Zegar tygodniowy
    • Podwójna szyba w drzwiach
    • Przeszklony tył pieca

     

    Zobacz katalog PDF >>

    Więcej
  • Automatyczne linie krojąco-pakujace

    Automatyczne linie krojąco-pakujace

    Linie krojąco-pakujące HOBA są zawsze wykonywane zgodnie z wytycznymi klienta. Konfiguracja maszyn zależy od wydajności (od 1800 szt./godz. do 3600 szt./ godz.), wymiarów pomieszczenia, układu maszyn oraz rodzaju krojonego i pakowanego pieczywa.

    Krajalnica HSA-5 z rozdmuchiwaczem HBB, transporter klipsujący HPL-20.

    Wydajność do 1800 szt./godz.

    Krojenie chlebów wypiekanych w foremkach, oraz bezpośrednio na hercie (typu baltonowski). Prosta i bardzo solidna konstrukcja maszyn gwarantuje ich długie i bezawaryjne użytkowanie. Układ jest kompaktowy i nie zabiera dużo miejsca w zakładzie. Dowolne ustawienie maszyn w zależności od możliwości lokalowych.

     

    Więcej
  • Linia formowania chleba

    Linia formowania chleba

    Industrial Bread Line

    Przemysłowa linia do chleba GLIMEK INDU zapewnia uzyskanie bardzo dobrych rezultatów przy produkcji wielu rodzajów pieczywa, różnego pod względem receptury i kształtu produktu. Maszyny skonstruowane w celu zapewnienia wielozmianowej, przemysłowej produkcji chleba oraz wysokiej wydajności.

    Wydajność do 3000 szt./godzinę, zakres gramatur: od 100 do 1500 gram.

    Linia składa się z następujących maszyn:

    • dwukomorowej dzielarki SD-300
    • zaokrąglarki CR-360GM
    • międzygarowni IPP Indu
    • wydłużarki MO-881 lub MO-360
    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe