...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Dozowanie, schładzanie wody

    Dozowanie, schładzanie wody

    Regulacja cyfrowa pozwala na bardzo dokładną regulację ilości i temperatury dozowanej wody.

    Duże elektroniczne wyświetlacze znacznie ułatwiają pracę z urządzeniem. Wyświetlacz niebieski pokazuję ilość dozowanej wody, natomiast czerewony jej temperaturę. Parametry można prosto wprowadzić za pomocą panelu dotykowego.

    Wydajność: 0.1-999.9 litrów
    Regulacja: +/- 0.1 litrów
    Temperatura: 1 - 80°C

     


    Więcej
  • Dzielarki ssące Glimek

    Dzielarki ssące Glimek

    Modele SD-180, SD-300 i SD-600

    Najprostrzy model SD-180 to cicha, automatyczna dzielarka ssąca przeznaczona do podziału wszystkich rodzajów ciast. Wzmocniona konstrukcja ramy, absolutna dokładność dzielenia kęsów ciasta jak i łatwa obsługa i konserwacja maszyny to cechy, które czynią dzielarkę SD-180 przydatną w każdej piekarni.

    Tłok ssący współpracujący z opatentowanym dwudrożnym systemem sprężynowym, półokrągłe komory i tłoki zapewniają optymalną i delikatną obróbkę, zapobiegając nadmiernemu „męczeniu” ciasta.

    Nóż dzielący wykonany ze stali kwasoodpornej bezpośrednio przylega do leja załadowczego, co pozwala na całkowite opróżnianie leja podczas pracy.

    Zakres gramatur: 35 – 2300 gram. Wydajność: 750 – 1800 szt./godzinę. Bardzo cicha praca maszyny: 72 dB(A). Zasilanie 1,1 kW

     

    Więcej
  • Piec obrotowy Sveba Dahlen C-SERIA ECO+

    Piec obrotowy Sveba Dahlen C-SERIA ECO+

    Piec obrotowy C-Seria jest urządzeniem kompaktowym, zaprojektowanym tak, aby umożliwić instalację w pomieszczeniach o ograniczonej powierzchni.

    System dwukierunkowego obrotu wózka skraca czas wypieku, obniża koszty produkcji i gwarantuje powtarzalny produkt.

    Piece obrotowe C-Seria mogą być stosowane do wypieku szerokiej gamy wyrobów: chleba, bułek, bagietek, wypieków cukierniczych, chleba foremkowego itp.

    Piec posiada szereg zalet, które wyróżniają go na tle konkurencji, tj:
    • izolowana podłoga w energooszczędnej wersji ECO+
    • dwukierunkowy system obrotu wózka
    • bardzo wydajny kulowy system zaparowania
    • system Sveba Connect (zdalna kontrola nad pracą pieca, np. temperatura, zaparowanie, wysyłanie przepisów pomiędzy piecami)
    • nowej generacji panel dotykowy SD Touch II.

    Więcej
  • Wałkowarki Tekno Stamap

    Wałkowarki Tekno Stamap

    Wałkowarki typu Lam posiadają zwartą i ergonomiczną konstrukcję.

    Po pracy ramiona podnoszone są do góry, dzięki czemu maszyna nie zajmuje dużo miejsca na zakładzie. W tej pozycji można również wygodnie wyczyścić maszynę.

    Sterowanie maszyną jest bardzo proste, co znacznie ułatwia jej obsługę. W maszynie są stosowane wyjmowane zgarniacze.

    Konstrukcja maszyny umożliwia wałkowanie szczególnie cienkich produktów - do 1 mm.

    Więcej
  • Piec obrotowy I-Seria

    Piec obrotowy I-Seria

    Piec obrotowy I-series został stworzony z myślą o ciężkim, przemysłowym wypieku pieczywa, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

    Jego konstrukcja umożliwia wypiek trzech wózków jednocześnie. Pozwala to na znaczne zmniejszenie zużycia energii (relatywnie piec zużywa o 35% mniej energii niż piece jedno czy dwuwózkowe) oraz redukcję kosztów przy zakupie urządzenia i jego instalacji.

    Nowoczesne systemy i rozwiązania techniczne, bardzo efektywny wymiennik ciepła, doskonała izolacja termiczna, to cechy pozwalające zaspokoić wymagania każdego piekarza, którego celem jest wysoka jakość wypieku oraz niskie koszty energii i serwisu.

    Maj 2020. Instalacja 4. przemysłowych pieców I62 Sveba Dahlen w piekarni BREL Zabrze



    Opis produktu:
    • Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe.
    • Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną.
    • Wewnątrz i na zewnątrz wykonany ze stali kwasoodpornej.
    • Duża, podwójna szyba rewizyjna w drzwiach, wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona.
    • Piec szybko się dogrzewa, gwarantuje duże oszczędności energetyczne.
    • Drzwi otwierane na prawą stronę.
    • Bardzo efektywny kulowy system zaparowania.
    • Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C.
    • Podczas wypieku wózki znajdują się na platformie wypiekowej wykonanej ze stali nierdzewnej.
    • Slow start – sterowanie obrotem platformy za pomocą falownika.
    • Funkcja ekonomiczna – gdy piec nie jest używany przez okres powyżej 1 godziny, sam obniża temperaturę w komorze wypiekowej do 100°C.
    • Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych- funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów

     

    Więcej
  • Przemysłowe systemy krojąco-pakujące Hoba

    Przemysłowe systemy krojąco-pakujące Hoba

    Linie krojąco-pakujące Hoba zawsze są wykonywane zgodnie z wytycznymi klienta. Konfiguracja urządzeń zależy od wydajności, wymiarów pomieszczenia, układu maszyn oraz rodzaju krojonego i pakowanego pieczywa.

    W pełni automatyczny zestaw składający się z krajalnicy HSA-2, automatu pakującego HBS i transportera klipsującego z drukarką daty HTA15S pozwala na pakowanie bez udziału ludzi. Bardzo duża wydajność linii – do 3600 szt./h – umożliwia przemysłowe wykorzystanie maszyn.

    Możliwość zaprojektowania linii z detektorem metali.

     

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe