- maszyna do krojenia ciast wyposażona w podwójny nóż
- automatyczny obrotowy stół
- system czyszczenia noża z odmuchem
- system bezpieczeństwa – optyczne kurtyny
- panel dotykowy z prostym menu i intuicyjną obsługą
- regulacja pracy wysokości noża – dopasowanie do wysokości ciasta
- opcja przycinania krawędzi ciasta
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
Więcej
-
Dozator cukierniczy i pompa transferowa JFM
WięcejDozator to nowoczesne, precyzyjne i uniwersalne, samobieżne urządzenie do dozowania i nadziewania wyrobów cukierniczych oraz innych artykułów spożywczych. Łatwa obsługa, niewielkie straty, wygodne i szybkie mycie sprawiają, że znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle cukierniczym, piekarniczym i garmażeryjnym.
Zastosowanie:
• dozowanie wszelkiego rodzaju płynnych ciast i nadzień owocowych (dżem, marmolada), budyniów, kremów, mas serowych, makowych oraz luźnych chlebów i produktów garmażeryjnych;
• nadziewanie pączków, babek, eklerów;
• dekorowanie wyrobów.