Wyjątkowa 50 % mieszanka pieczywa pszennego, wzbogacona aromatycznymi suszonymi pomidorami i bazylią.
Chleb Wójta z pomidorami ma charakterystyczny, równomierny i długo utrzymujący świeżość miękisz.
W składzie zawiera kwas żytni naturalny.
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Wyjątkowa 50 % mieszanka pieczywa pszennego, wzbogacona aromatycznymi suszonymi pomidorami i bazylią.
Chleb Wójta z pomidorami ma charakterystyczny, równomierny i długo utrzymujący świeżość miękisz.
W składzie zawiera kwas żytni naturalny.
Ciasto czekoladowe full - 100% koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Bardzo duża zawartość prawdziwej czekolady (15%) sprawia, że wypieczone ciasto ma głęboki, czekoladowy kolor i wspaniały zapach.
Poza prawdziwie czekoladowym smakiem charakteryzuje się ono puszystym i wilgotnym miękiszem. Nie kruszy się przy krojeniu i można je mrozić. Idealnie sprawdza się w produkcji szerokiego asortymentu – od cienkich rantów, przez blaty, aż po puszyste muffiny.
Proponujemy szeroki asortyment produktów do odroczonego wypieku.
Gotowe kęsy można wypiekać w czasie dogodnym dla piekarni i w zależności od potrzeb.
Opóźniony rozrost pozwala na uzyskanie pieczywa o wyjątkowo wysokiej jakości co skutkuje uzyskaniem delikatnego miękiszu i dłuższej świeżości pieczywa.
Mieszanki mączne Icer można stosować również przy tradycyjnej metodzie wypieku.
Wysokiej jakości kremy dekoracyjne sprawdzają się jako wykończenie ciast
i tortów. Idealnie komponują się z ciastami owocowymi, eklerami, pączkami
i roladami. Są termostabilne. Wspaniała, kremowa konsystencja jest jednocześnie wytrzymała i odporna na zamrażanie.
Kupując produkty czekoladowe - odbierasz formę do pralin.
1500 g SUPER PIERNIK
450 g Jaja
300 g Olej
300 g Woda
300 g Marmolada
100 g Miód
50 g Kawa Inka
Podgrzać wodę (temp. ok. 50°C ), połączyć z marmoladą, miodem i resztą składników, a następnie mieszać przez około 3 min. na średnich obrotach (nie ubijać). Przełożyć ciasto na blachę i piec przez ok. 40-45 min. w temp. 180°C.
1000 g Wiśnie
1000 g Woda lub sok
200 g Cukier
110 g SUPER KLAR
150 g Orzech Włoski
200 g Migdały
20 g Skórka pomarańczowa
300 g Rodzynki
100 g SUPER VANILA
800 g PROVENDA DARK EXTRA
300 g Śmietana
300 g Mleko
Śmietanę i mleko zagotować, dodać czekoladę i krem SUPER VANILA, a następnie dodać bakalie i przemieszać.
Wypieczony piernik przecinamy wzdłuż na dwie połowy. Dolną smarujemy nadzieniem wiśniowym, przykrywamy drugą warstwą piernika i na wierzch wylewamy masę bakaliową. Całość zamrażamy. Po zamrożeniu napylamy czekoladą tak, aby uzyskać efekt zamszu. Boki tortu dekorujemy ozdobnym paskiem czekoladowym, a z wierzchu zdobimy torcik elementami z marcepana i suszonymi pomarańczami.
Smacznego.