Zakres tematyczny szkoleń:
- różne rodzaje mas cukrowych oraz ich zastosowanie,
- zasady budowania tortów piętrowych,
- efektowne i efektywne stosowanie barwników spożywczych w masie cukrowej,
- tajniki staroangielskiej sztuki dekorowania lukrem królewskim (piping).
W cenę szkolenia są wliczone: materiały szkoleniowe oraz certyfikat uczestnictwa.
Dokładna lokalizacja
Polmarkus, Pyskowice
Kontakt
Zapisy trwają
Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy kontaktować się z przedstawicielami firmy Modecor: Maciejem Pietrasem lub Wiesławem Kucią.
Szkolenia w firmach: Sweet Decor oraz Polmarkus - Maciej Pietras, tel. 604 615 336, e-mail: maciej.pietras@modecor.it
Szkolenia w firmach: Global, Nestor, Sempre: Wiesław Kucia, tel. 501 550 071, e-mail: wieslaw.kucia@modecor.it