...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie - Urok czekolady

    Szkolenia
    termin
    do , do
    lokalizacja
    Wolsztyn
    zasięg
    lokalny

    Zapraszamy na szkolenie “Urok czekolady – temperowanie, genaże, praliny, figurki, malowanie barwnikami”.

    Podczas kursu każdy będzie miał okazję udoskonalić swój warsztat. Nasi eksperci pokażą Ci techniki temperowania czekolady, nauczą, jak przygotować idealny genaż oraz praliny. Dodatkowo uczestnicy dowiedzą się, jak wykonywać figurki i malować je barwnikami.

    Zakres szkolenia:

    •     podstawowe informacje o czekoladzie,
    •     rodzaje czekolady,
    •     temperowania ręczne i mechaniczne,
    •     elementy dekoracyjne z czekolady,
    •     przenoszenie nadruku z folii na czekoladę,
    •     przygotowanie i wylewanie foremek – figurki,
    •     praliny – przygotowanie korpusów, podstawowe nadzienia,
    •     praliny z nadrukiem,
    •     trufle.


    Trener:
    Mieczysław Chojnowski

    Liczba uczestników:
    8-10 osób

    Termin szkolenia:
    25-27.05.2015
    28-30.09.2015

    Cena:
    1400 pln

    Dokładna lokalizacja

    Wolsztyn, ul. Wodna 1
    Pensjonat Zielona Prowansja

    Kontakt

    Jacek Zięba
    tel. 606 80 29 49

    Strona internetowa

    http://www.akademiamistrza.pl/warsztat-mistrza/events/urok-czekolady/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe