...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Informacje

Kontakt
Telefon: 533 370 030
Kod pocztowy: 10-693
Adres siedziby: ul. Sosnkowskiego 47
Miejscowość: Olsztyn
Województwo: warmińsko-mazurskie
Strona WWW: http://www.doskonaleniechlebem.pl
Władze
brak informacji
Statut
brak informacji
Historia
brak informacji
Opis działalności
Projekt skierowany jest do nauczycieli/ek przedmiotów zawodowych oraz instruktorów/ek praktycznej nauki zawodu kucharz i pokrewnych oraz technik technologii żywności i pokrewnych z całej Polski. Program doskonalenia zawodowego jest całkowicie bezpłatny.
Członkowie
brak informacji
Firmy zrzeszone
brak informacji
Partnerzy
brak informacji
Szkoły i uczelnie
brak informacji

Egzaminy, kursy, szkolenia

Bezpłatne praktyki dla nauczycieli i instruktorów praktycznej nauki zawodu

dodano , Doskonalenie Chlebem, materiał promocyjny

Jesteśmy na półmetku Projektu Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu. W lutym br. odbyły się diagnozy początkowe aż czterech grup. Pierwsza z tych grup lada dzień zaczynie praktykę w przedsiębiorstwie piekarsko-cukierniczym „Bigda”.
Nie martwcie się! Nadal jest szansa, aby udoskonalić swoje umiejętności całkowicie bezpłatnie. Na ten rok zaplanowano jeszcze cztery grupy.

Głównym celem Projektu jest wypracowanie wspólnie z przedsiębiorcami i szkołami nowego podejścia do nauczania praktycznego oraz podniesie profesjonalnych umiejętności 260 nauczycieli/ek i instruktorów/ek praktycznej nauki zawodu kucharz i technik technologii żywności oraz pokrewnych z całej Polski. Podczas Projektu Uczestnicy/czki, pod czujnym okiem ekspertów, wzbogacą swój warsztat pracy. Wszystko po to, aby ich uczniowie zdobyli odpowiednie przygotowanie do podjęcia pierwszej pracy i osiągania tytułów mistrza sztuki kulinarnej.

Dzięki współfinansowaniu Projektu przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego udział jest całkowicie bezpłatny. Zapewnione jest całodniowe wyżywienie, noclegi, materiały piśmiennicze, ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków i profesjonalny strój kucharski z logotypami tego prestiżowego Projektu oraz zwracane są wszelkie kosztu dojazdów.

W ramach projektu organizowane są dwa 2-dniowe spotkania diagnozujące (przed i po praktykach) oraz 10-dniowe praktyki. Diagnozy odbywają się w Gdańsku w Pomorskiej Akademii Kulinarnej. Jest to wyjątkowa okazja, aby poznać mistrzów sztuki kulinarnej najwyższej klasy. Ekspertem merytorycznym projektu jest Krzysztof Szulborski – mistrz świata w grillowaniu 2006 r. i juror wielu prestiżowych konkursów kulinarnych. Natomiast trenerem piekarsko-cukierniczym, który wprowadzi uczestników i uczestniczki w arkana pracy w piekarni i cukierni, jest Krzysztof Wierzba – brązowy medalista na Olimpiadzie Kulinarnej IKA w 2008 roku i trener  w wielu projektach kulinarnych.

Praktyki odbywają się w zakładzie piekarniczo-cukierniczym „Bigda” spółka jawna w miejscowości Łagodne (niedaleko Pisza – województwo warmińsko-mazurskie). Firma została założona w 1997 roku przez Stanisława i Jolantę Bigda. Od początku działalności zakład był kilkukrotnie przebudowywany i modernizowany, co wynikało z intensywnego rozwoju firmy. Przedsiębiorstwo zajmuje się produkcją piekarską oraz ciastkarsko – cukierniczą. Oferuje wiele rodzajów asortymentów pieczywa pszennego, żytniego oraz mieszanego. Specjalizuje się w produkcji wyrobów z dodatkiem mieszanek ziaren zbóż oraz ziół. Głównymi atutami przedsiębiorstwa, stwarzającymi przewagę na rynku, jest doskonała jakość wyrobów (dzięki wdrożonym systemom zarządzania, jakością i bezpieczeństwa żywności), najnowsze technologie stosowane w piekarnictwie (nowoczesny park maszynowy) oraz przystępna cena i elastyczność wobec wymagań odbiorców.

 

Projekt realizowany jest przez MPJ Mirosław Łęczycki w partnerstwie ze Stowarzyszeniem Kucharzy Polskich. Za nami stoi doświadczenie, pasja, energia i co najważniejsze Mistrzowie Sztuki Kulinarnej.

 

Więcej informacji o Projekcie na stronie www.doskonaleniechlebem.pl Znajdziecie tam również harmonogram działań na cały rok 2013.

W razie pytań prosimy o kontakt – biuro@doskonaleniechlebem.pl lub 533 370 030.

Pamiętaj liczba miejsc ograniczona! Nie zwlekaj! Zgłoś się już dziś!

 

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe