...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Informacje

Kontakt
Telefon: 22 635 89 68
Kod pocztowy: 00-246
Adres siedziby: Miodowa 14
Miejscowość: Warszawa
Województwo: mazowieckie
Fax: 22 635 89 68
Strona WWW: http://www.stowarzyszeniepiekarzy.pl
Władze
Zarząd Główny Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP w Warszawie wybrano na Walnym Zebraniu Członków w dniu 2 czerwca 2011r., w Pawłowicach Gorzowskich, w następującym składzie osobowym:

ZARZĄD GŁÓWNY:
Prezes: Stanisław Butka
Wiceprezes: Lech Jędryka
Wiceprezes: Witold Grela
Wiceprezes: Andrzej Wojciechjowski
Sekretarz: Barbara Schroeder
Skarbnik: Tadeusz Fogiel
Skarbnik: Zbigniew Mikulewicz
Członek: Andrzej Danek
Członek: Piotr Koperski
Członek: Leszek Meler

GŁÓWNA KOMISJA REWIZYJA :
Jan Pranga - Przewodniczący
Mariusz Fogiel- Zastępca przewodniczącego
Tadeusz Siemaszko- Sekretarz
Andrzej Kawa
Kazimierz Wojcieszyn

GŁÓWNY SĄD KOLEŻEŃSKI:
Bożena Gralewska-Kiezun- Przewodniczący
Janusz Dudek - Wiceprzewodniczący
Marian Kurasiak - Sekretarz
Maciej Grela
Kazimierz Kucz
Wacław Lebiedziński
Marian Pozorek
Statut
Pobierz statut
Historia
Historia powstania Stowarzyszenia sięga roku 1990.
Celem naszej działalności jest:
- reprezentowanie interesów członków wobec administracji samorządowej, państwowej,
- prowadzenie wszechstronnej działalności szkoleniowej,
- organizowanie wyjazdów oraz udział w konkursach i targach branżowych w kraju i zagranicą,
- doradzanie członkom w sferze organizacyjno-prawnej i ekonomiczno-finansowej.

Struktura i formy działania naszego Stowarzyszenia sprzyjają swobodnej wymianie doświadczeń oraz przepływowi informacji pomiędzy członkami. Powstające na tej platformie więzi środowiskowe, koleżeńskie i towarzyskie ułatwiają i umilają codzienny trud piekarza.

Jesteśmy organizacją, której siłę stanowią ludzie wykonujący zawód piekarza oraz ich chęć do propagowania, kultywowania tradycji i kunsztu piekarskiego.

Jako wyraz poparcia dla inicjatyw podejmowanych w imię popularyzacji rzemiosła polskiego Stowarzyszenie w 2005 roku zostało odznaczone za zasługi Honorową Odznaką Rzemiosła Polskiego.
Opis działalności
brak informacji
Członkowie
brak informacji
Firmy zrzeszone
brak informacji
Partnerzy
brak informacji
Szkoły i uczelnie
brak informacji

Imprezy

Zaproszenie na Mistrzostwa Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu

dodano , SRP RP, materiał promocyjny

Uprzejmie przypominamy, że w najbliższą sobotę, 12 października br., mija termin zgłoszenia do udziału w X Jubileuszowych Mistrzostwach Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu, które odbędą się 18-20 października, w Namysłowie k. Wrocławia.

 Scenariusz zawodów:

PIĄTEK, 18 października:
Od godz. 12.00 – zakwaterowanie.  
16.00 – 20.30 – trening. Po tej godzinie tory płatne.
20.30 – spotkanie w hotelu celem wylosowania kto gra do południa, a kto popołudniu. Oczywiście w miarę możliwości dostosujemy się do Państwa życzeń.

Informacja o turnieju i zapoznanie się z regulaminem zawodów.    
 

SOBOTA, 19 października:
Dla osób, które mają zapewniony nocleg (ze śniadaniem) w hotelu
10.00 – Pierwszy skład rozgrywa po trzy gry
13.00 – Obiad dla drugiego składu gier popołudniowych
14.00 – Obiad dla pierwszego składu rozgrywającego zawody do południa
14.00 – Gry drugiego składu po 3 gry
19.00 – Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród przez sponsorów, bankiet – kolacja , przekąski – zabawa do 0.30.


NIEDZIELA, 20 października:
Wykwaterowanie z hotelu do godz. 12.00

PAKIETY:
1.       2 noclegi, 2 śniadania, 1 obiad, trening piątkowy, gry sobotnie, bankiet – dla osoby dorosłej 340.00 zł
2.       1 nocleg z soboty na niedzielę – 240.00 – reszta bez zmian.
3.       Sama gra  obiad, bankiet obowiązkowy ( ogłoszenie wyników i wręczenie nagród ), bez noclegu 170.00 zł – reszta bez zmian.


Ceny dla dzieci do lat 3 bezpłatnie. Od 3 lat do 14 lat śniadanie, obiad, bankiet 50 %.  

 
Miejsce mistrzostw:
Hotel Zorza
ul. Wały Jana III 2
46 – 100 Namysłów
Tel. 77 4101 854
Fax. 77 4103 097
hotel.zorza@gmail.com
www.hotelzorza.pl


Dane do przelewu:
Konto bankowe: PKO 841020 3668 0000 5202 0268 7200
Zbigniew Pabiniak ul. Szczęśliwa 36/39,  53-446 Wrocław

W razie dalszych zapytań prosimy o kontakt z p. Piotrem Koperskim pod nr telefonu: 512 100 556, bądź mailowo: koperski@skrzynka.pl    

Serdecznie zapraszamy całe rodziny do udziału w zabawie :-)

Z pozdrowieniami,
Piotr Koperski
Podstarszy Cechu Cukierników i Piekarzy w Poznaniu
Członek Zarządu Głównego Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP



Potwierdzeniem uczestnictwa w Mistrzostwach jest przelew na konto właściciela Hotelu Zorza (dane poniżej) za udział z podaniem numeru pakietu i danych osobowych.
Informację o dokonaniu przelewu bądź potwierdzenie przelewu, wraz z danymi osobowymi oraz informacją o numerze pakietu prosimy przesłać mailem na adres p. Piotra Koperskiego: koperski@skrzynka.pl, celem przygotowania grup zawodników.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe