...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Zespół Szkół Spożywczych w Bydgoszczy

Bydgoszcz, 85-844

woj. kujawsko-pomorskie

Toruńska 174

Produkty i usługi

Anna Krawczyk i Weronika Stimma Anna Krawczyk i Weronika Stimma Kujawskie Wesele Kujawskie Wesele

Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (2)

Opis działalności

Kierunki Kształcenia

Cukiernik, Piekarz, Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
Absolwent zasadniczej szkoły zawodowej potrafi przygotowywać wyroby cukiernicze i piekarskie oraz obsługiwać maszyny i urządzenia przemysłu spożywczego. Dokonuje zaopatrzenia i gospodaruje surowcami. Nauka trwa 3 lata. Po ukończeniu szkoły i zdobyciu kwalifikacji absolwent może podjąć pracę w zawodzie lub kontynuować naukę. Zajęcia praktyczne prowadzone są w pracowni szkolnej oraz firmach produkcji cukierniczej i piekarskiej. alt

Technik technologii żywności
Absolwent technikum potrafi zorganizować produkcję, dobrać maszyny i urządzenia oraz jest przygotowany do podjęcia studiów wyższych oraz pracy w przemyśle spożywczym, gastronomii, jednostkach badawczych, kontroli jakości i administracji. Zajęcia odbywają się w nowoczesnych salach i laboratoriach. Absolwent po zakończeniu kształcenia otrzymuje: świadectwo ukończenia szkoły, świadectwo dojrzałości oraz dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe z suplementem w języku angielskim. Nauka trwa 4 lata. alt

Technik logistyk
Absolwent technikum potrafi planować, realizować, kontrolować przemieszczanie dóbr i usług oraz zarządzać i zasobami ludzkimi. Jest przygotowany do podjęcia studiów oraz pracy w służbach mundurowych, przedsiębiorstwach transportowych, spedycyjnych, logistycznych, handlowych, produkcyjnych, farmaceutycznych, turystycznych i hotelach. Absolwent otrzymuje: świadectwo ukończenia szkoły, świadectwo dojrzałości i dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe z suplementem w języku angielskim. Nauka trwa 4 lata.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe