...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Martini Linea Gelato - linia produktów do produkcji lodów

    Martini Linea Gelato - linia produktów do produkcji lodów

    Bazując na kilkudziesięciolrtnim doświadczeniu włoskiego producenta Master Martini, odpowiada potrzebom najbardziej wymagających mistrzów cukiernictwa i lodziarstwa. Charakteryzująca się najwyższa jakością, stworzona ze starannie dobranych składników z uwzględnieniem prozdrowotnych trendów żywieniowych i innych wymagań współczesnego konsumenta.

    W skład Martini Linea Gelato wchodza płynne i proszkowe bazy do lodów, pasty smakowe, polewy i dekoracje czekoladowe, orzechy i owoce. To kompletny asortyment do produkcji najwyższej jakości lodów - "made in Italy".

    Więcej
  • Surogaty czekoladowe Centramerica

    Surogaty czekoladowe Centramerica

    Z ogromnej pasji i doświadczenia Master Martini narodziła się linia surogatów czekoladowych Centramerica. Stworzone w całości na bazie naturalnych barwników i aromatów z lecytyną słonecznikową.

    Nie zawierając tłuszczy utwardzonych, wpisują się we współczesne trendy rynkowe.

    Dostępne w pięciu odsłonach kolorystyczno – smakowych doskonale odpowiadają potrzebom mistrzów cukierniczych w zakresie dekoracji – jako tzw. „czekolada plastyczna", jako polewa, korpusy pralin oraz jako dodatek smakowy do musów i kremów.

     

     

    Więcej
  • Przysmak świąteczny

    Przysmak świąteczny

    Składniki:

    500 g Fiorfiore Chocomufin - ciasto czekoladowe                       
    200 g Jaja                       
    180 g Premium Frit - tłuszcz słonecznikowo - palmowy                       
    90 g Woda                       
    4 g Cynamon                         
    4 g Goździki                         
    100 g Słonecznik prażony                       
    100 g Ariba Fondente Gocce - kropelki czekoladowe                       
    100 g Pestki dyni prażone                       
    100 g Skórka pomarańczowa                       
    100 g Rodzynki                       
    30 g Sezam lub siemie lniane                       

    Sposób przygotowania

    Fiorfiore Chocomufin, jaja, Premium Frit, wodę oraz przyprawy korzenne wymieszać 3 minuty na średnich obrotach, a następnie dodać pozostałe składniki. Za pomocą worka cukierniczego szprycować ciasto na blaszkę wyłożoną papierem pergaminowym, posypać sezamem lub siemieniem lnianym i odpiec w temperaturze 200ºC przez 10 minut.

    Więcej
  • Frytury w bag in box

    Frytury w bag in box

    Master Frit bag in box, Premium Frit bag in box, Friggitutto bag in box – wyspecjalizowane, wysokiej jakości frytury polecane do zakładów rzemieślniczych, półprzemysłowych i przemysłowych. Zaawansowana technologia zastosowana przy produkcji gwarantuje: wyjątkowo długą przydatność do smażenia, wysoki punkt dymienia, minimalne wchłanianie w produkt, znikome straty podczas smażenia.

    Więcej
  • Ariba fondente diamante – czekoladowe diamenty – czekolada gorzka

    Ariba fondente diamante – czekoladowe diamenty – czekolada gorzka

    Czekolada gorzka o zawartości kakao 72% oraz masła kakaowego 37-39% w opakowaniach 10 kg, o wyjątkowej głębi smaku ziarna. Aby uzyskać wyroby czekoladowe o wyjątkowym połysku i odpowiedniej kruchości, należy ją zatemperować. W tym celu rozpuszczamy ją do 45 °C, schładzamy do 28 °C i podgrzewamy do 30-31°C. Czekolada deserowa znakomicie nadaje się nie tylko do musów i kremów.

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe