...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Polewa Multi Intense

    Polewa Multi Intense

    O intensywnie kakaowym smaku i szlachetnej, czekoladowej barwie. 16 % zawartości kakao w składzie. Multi – funkcjonalność i mnogość zastosowań: oblewanie, formowanie, musy, ganasze, zamsze. Polewa nie wymaga temperowania.

    Wysoko wydajna polewa cukiernicza o doskonałej krystalizacji i walorach zbliżonych do czekolady. Na oblewanym produkcie tworzy cienką, chrupiącą warstwę o atrakcyjnym połysku.

    Forma: płatki

    OBLEWANIE I FORMOWANIE I MUSY I GANASZE I ZAMSZE

    • Aż 16% zawartości kakao w składzie
    • 100% nieutwardzonych tłuszczów (NH) w recepturze
    • Nie wymaga temperowania przed zastosowaniem Multi-funkcjonalność i mnogość zastosowań

    Pobierz ulotkę >

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Czekolada Kuwertura 56%

    Czekolada Kuwertura 56%

    Łagodnie deserowa, wyważona receptura o podwyższonej zawartości tłuszczu i aksamitnej konsystencji.
    Doskonałej jakości czekolady temperowane, w formie wygodnych w użyciu kostek. Niezastąpiona baza i dodatek do deserów.

    Zależnie od kompozycji i parametrów reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, mogą być stosowane:
    • Do oblewania wyrobów piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki).
    • Do korpusów cukierniczych o różnym kształcie: galaretek, pianek, bloków z miazgi orzechowej, krajanek.
    • Do oblewania suszonych owoców typu śliwka kalifornijska czy morela.
    • Do drażowania bakalii oraz drobnych korpusów cukierniczych.
    • Do formowania tabliczek, batonów, skorupek pralin.
    • Do ręcznego przygotowania dekoracji czekoladowych.
    • Jako dodatek do musów czekoladowych, ganaszy, mas kremowych do ciast i tortów.
    • Jako dodatek do ciast typu brownie czy murzynek.
    • Postać kostki jest również atrakcyjna jako monoporcyjna przekąska do kawy.
    Forma: kostki.
     
     
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Kremy termostabilne Bellaria

    Kremy termostabilne Bellaria

    W temperaturze otoczenia kremy termostabilne posiadają delikatną smarowną konsystencję umożliwiającą wygodne dozowanie prosto z opakowania.

    Zastosowanie

    • Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220°C).
    • Wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, pączki, babeczki, muffiny, kruche ciastka zapiekane z nadzieniem.
    • Odpowiednie do zapiekania w ciastach zamkniętych (croissanty, rogale, babeczki, muffiny)- po wypieku których zachowuje kremową i półpłynną konsystencję.
    • W ciastach otwartych i półotwartych typu drożdżówki, dekorowane bułeczki- utrzymują gładką strukturę i intensywny smak.
    • W produktach nadziewanych i mrożonych, po wypieku zachowują smak i pierwotną gładką, półpłynną konsystencję.
    • Mogą być stosowane jako cover krem do oblewania i dekoracji tortów, lekkich deserów i monoporcji. Na powierzchni dekorowanych produktów tworzą dobrze kryjącą, delikatną elastyczną warstwę o wyraźnym połysku.
    • Odpowiednie do zastosowań na zimno: nadziewania, smarowania i dekoracji ciast, ciastek czy gofrów
    • Odpowiednie do przygotowania lekkich mas kremowych poprzez połączenie z bitą śmietaną czy mascarpone.
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

    Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

    Do oblewania wyrobów ciastkarskich, piekarskich i galanterii cukierniczej, do formowania skorupek pralin, jako składnik musów czekoladowych, ganaszy oraz czekoladowych mas kremowych do przekładania tortów i rolad.

    Zawartość części kakaowych min. % 56,5
    Zawartość tłuszczu min. % 34
    Opakowanie Karton 4 kg, 10 kg
    Czekolada kuwertura deserowa 56,5%

     




    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Krem orzechowy

    Krem orzechowy

    Krem orzechowy na bazie orzechów laskowych bez dodatku oleju palmowego.

    Prawdziwie czekoladowo - orzechowy smak i aksamitna konsystencja.

    Doda charakteru każdemu deserowi. Gofry, naleśniki czy ciasta - wszystko smakuje lepiej w parze z kremem orzechowym!

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Kremy smarowne z funkcją cover kremu Bellaria

    Kremy smarowne z funkcją cover kremu Bellaria

    Bezpośrednio do smarowania i przekładania wafli, markiz, makaroników, ciastek, a także jako dodatek do słodkich dań typu naleśniki, gofry;

    Do nadziewania na zimno gotowych wyrobów piekarskich i ciastkarskich typu pączki, słodkie bułki, rogaliki, muffiny;

    Dodatek do mas i kremów opartych na bitej śmietanie lub mascarpone, stosowanych do przekładania i dekorowania lekkich ciast biszkoptowych oraz rolad;

    Jako składnik ganaszy i musów.

    Kremy:

    • Krem Mleczny smarowny
    • Krem Czekoladowy smarowny
    • Krem Toffi smarowny
    • Krem Kokosowy smarowny
    • Krem smarowny na bazie orzecha laskowego 13%
    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe