...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Serena Variegato - do dekoracji lodów

    Serena Variegato - do dekoracji lodów

    Głównym zastosowaniem variegato jest przekładanie i dekorowanie lodów w kuwetach. Variegato ma lejącą konsystencję, ale po zamrożeniu robi się gęste.

    Łącząc je z klasycznym smakiem lodów można stworzyć zupełnie nową kompozycję: np. do lodów śmietankowych dodając malinowe variegato. Dzięki temu uzyskuje się także fantastyczny efekt wizualny w postaci kolorowej spirali. Variegato można też mieszać z bazą lodową oraz użyć do dekoracji na wierzchu kuwety.


    Zalety:

    • Półpłynna konsystencja ułatwia dozowanie
    • Nie zamarza w ujemnych temperaturach
    • Można używać w innych produktach cukierniczych i lodziarskich, np. żelki, nadzienia do pralin, semifreddo
    • Duża zawartość owoców oraz wyczuwalne kawałki owoców

     

    Smaki:

    • malinowy
    • wiśniowy
    • brzoskwiniowy

     

    Opakowania:
    wiadro plastikowe 3 kg

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lauretta
    sprzedawca
    Kandy
  • Nadzienia do ciasta francuskiego

    Nadzienia do ciasta francuskiego

    Nadzienia Lauretta świetnie sprawdzają się w produktach z ciasta francuskiego

    Wypieki z ciasta francuskiego są jedną z najpopularniejszych przekąsek i podstawą oferty w wielu cukierniach. Bywają sprzedawane same, jednak najchętniej kupowane są ze smacznym nadzieniem. Nadzienie takie musi wytrzymać pieczenie przez kilkanaście minut, czasem nawet pół godziny, w  temperaturze ponad 200°C. Ze względu na konsystencję oraz niską aktywność wodną Lauretta doskonale sprawdza się w takich warunkach.

    Coraz częściej ciastka francuskie są głęboko mrożone i odpiekane dopiero na miejscu: w hotelach, restauracjach, sklepach czy na stacjach paliw. Lauretta może być wypieczona w produkcie gotowym, zamrożona przy pomocy procesu zwanego mrożeniem szokowym, a następnie odpieczona. Bez względu na to, czy nadzienia znajduje się w środku czy na wierzchu – zachowa ono do końca idealną konsystencję, smak i aromat. Nie zdeformuje się podczas żadnego z etapów: pieczenia, zamrażania lub odpiekania.

    Czytaj dalej>>

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lauretta / Kandy
    sprzedawca
    Kandy
  • Glazura Mirror Ascanio

    Glazura Mirror Ascanio

    Glazura mirror Ascanio (czasem określana również jako glazura na zimno) po nałożeniu na produkt tworzy na wierzchu przezroczystą warstwę, zabezpieczając produkt przed wyschnięciem. Nie trzeba podgrzewać ani dodawać żadnych składników - wystarczy nałożyć i gotowe. Uwaga: produkt nie zastyga, pozostaje podatny na nacisk.

    - Gotowa do użycia - wystarczy nałożyć na produkt, nie trzeba podgrzewać. Można zamoczyć świeży owoc, np. truskawkę - pokryje się glazurą.

    - Nabłyszcza i zabezpiecza wierzch produktu

    - Idealna na opłatki, tarty i torty

    - Dobrze się rozprowadza

    - Nie ciągnie się przy krojeniu

    - Można mieszać z barwnikami, aromatami i owocami. Świetny w połączeniu z nadzieniami z kawałkami owoców Lauretta.

     

    Smak neutralny. Opakowania: wiadra plastikowe 6kg oraz gotowy do użycia rękaw cukierniczy Rengo 1 kg.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kandy
    sprzedawca
    Kandy
  • Rękaw cukierniczy Rengo

    Rękaw cukierniczy Rengo

    GOTOWY DO UŻYCIA RĘKAW CUKIERNICZY

    Termostabilne nadzienia owocowe i kremowe Lauretta teraz dostępne są w nowym, mniejszym opakowaniu: gotowym do użycia rękawie cukierniczym Rengo.

    To wygodne opakowanie 1 kg, które z łatwością zmieści się na półce. Po otwarciu możesz dozować z niego bezpośrednio lub nakręcić jedną z tylek cukierniczych. Jeśli po użyciu zostało w rękawie nadzienie, wystarczy go zamknąć i włożyć do lodówki.

    Zalety rękawa

    •     Wygoda – w każdej chwili pod ręką
    •     Oszczędność kosztów, czasu i pracy – sprawdź, ile zajmuje przygotowanie rękawów w Twojej firmie
    •     Elastyczność – dozuj bezpośrednio z rękawa lub użyj jednej z tylek cukierniczych
    •     Małe opakowanie – zmieści się wszędzie
    •     Jakość - najwyższą jakość nadzień gwarantuje marka Lauretta

     

     

    Dostępne Smaki

    •     waniliowe
    •     adwokat
    •     czekolada
    •     truskawowy
    •     morelowy
    •     czarna porzeczka 50%
    •     malina 60%
    •     inne

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kandy
    sprzedawca
    Kandy
  • Żel dekoracyjny Cristalli

    Żel dekoracyjny Cristalli

    Żel dekoracyjny Cristalli (często określany również jako glazura cukiernicza) po podgrzaniu i nałożeniu na produkt tworzy na wierzchu ładną, mocną galaretkę.

    Sprawi, że Twoje produkty będą błyszczały, wpływając na zwiększenie sprzedaży. W końcu nie od dziś wiadomo, że klient kupuje oczami... Dodatkowo zabezpiecza ciasto oraz świeże owoce.

    •     Gotowy do użycia - wystarczy podgrzać do 85-95°C i nałożyć na produkt
    •     Uniwersalny - do żelownic i nakładania ręcznego
    •     Nabłyszcza - nadaje atrakcyjny wygląd
    •     Zabezpiecza wierzch produktu - przedłuża termin ważności
    •     Nie klei się
    •     Konkurencyjna cena!
    •     Smaki: neutralny i morelowy


    Opakowania: wiadra plastikowe 12kg lub worek aseptyczny w kartonie (Bag in Box) 10kg.

    Oferujemy również żele w formie skoncentrowanej, jeszcze bardziej obniżające koszty.

    Napisz do nas: cristalli@kandy.pl po bezpłatną próbkę.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Lauretta
    sprzedawca
    Kandy

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe