Uczennice kl. II Technikum Technologii Żywności o specjalizacji -cukiernik, stanowią zgrany zespół , są aktywne w pracach społecznych na rzecz szkoły i klasy, kreatywne i otwarte na nowości.
Temat pracy: Tort był przygotowany z okazji przedstawienia Projektu Językowego „Lokalne tradycje i ich obecność w kulturach europejskich”
Zakłady pracy, w których praktykują uczniowie: -
Osiągnięcia:
• Uczennice nie posiadają jeszcze większych osiągnięć w tym zakresie, ale satysfakcji dostarcza im udział w tegorocznym finale MPUSC. Agnieszka Stanisz zajęła III miejsce w Konkursie „ Wszystko dla kobiet” w kategorii „Kreator dobrego smaku”, jest członkiem Młodzieżowej Rady Powiatu w Jaśle, działa w Samorządzie Szkolnym – w Sekcji Kultury.
Nauczyciel, opiekun: Ewa Zawilińska i Magdalena Rogowska