...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Gold Super

Zastosowanie:
Pasta do produkcji pączków i innych wyrobów ciastkarskich smażonych z ciasta drożdżowego jak również różnego rodzaju drożdżówek, chałek itp.

 Dozowanie:
20kg/100kg mąki

Receptura:
Mąka pszenna t. 550 10 kg Gold Super
2 kg Jaja 1,5 kg Drożdże 700 g Cukier 300 g Sól 150 g woda 3,25 kg

Czas miesienia:
wolne obroty szybkie obroty Miesiarka spiralna 2-4 min. 4-6 min. Miesiarka szybkoobrotowa 2-4 min. 8-12 min.

Temperatura ciasta:
28°C

Uwagi:
Mix należy namoczyć w proporcjach 1:1 przez pół godziny przed sporządzeniem ciasta.

- Czas spoczynku ciasta 10-15 min. Czas spoczynku ciasta po podzieleniu na prasy 15 min.
- Temperatura smażenia 175-180°C
- Czas smażenia 3 + 2 + 1 min.

oferta
inne
producent
CSM Polska
sprzedawca
CSM Polska

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe