...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Magazyn Hipoalergiczni sierpień 18

Magazyn Hipoalergiczni 15 (18) Sierpień 2018

  • Viola Śpiechowicz opowiada o tym, jak projektant mody może zachęcać do eko wyborów
  • prof. Bożena Cukrowska – o celiakii, nieceliakalnej nietolerancji glutenu oraz alergii na gluten
  • dr Mirosław Mastej opowiada o sposobach diagnozowania Candida albicans – cz.2
  • dr Danuta Myłek pokazuje różnice pomiędzy alergią pokarmową a nietolerancją pokarmową
  • dr Anna Strumnik-Filipek przybliża meandry diagnostyki molekularnej i jej zalety
  • mgr Ewa Kilian opracowała listę konserwantów kosmetycznych i podzieliła je na złe i dobre
  • mgr Agnieszka Kaniewska przybliża dietetyczne zalety spożywania odpowiedniej ilości wapnia
  • mgr Julia Żurek mówi o istocie spożywania cynku w kontekście odporności
  • mgr Monika Ptak-Korbacz zdradza ciekawe patenty ajurwedyjskie na normalizację dziecięcej odporności
  • fizjoterapueta Marcin Miecznikowski podpowiada, jak dobrać materac, by wyspać się bez alergii i bólu pleców
  • historyk Alice Delemare przedstawia sensacyjną historię mleka modyfikowanego na świecie
  • HISTORIA PRAWDZIWA – tym razem o ojcu, który zaprojektował skuteczne środki piorące
  • AKCJA SPOŁECZNA „Zbieramy Słoiki” rusza 18 sierpnia podczas Targów Zero Waste w Trójmieście
  • KAMPANIA EDUKACYJNA „Czas na Wzrok” to zachęta do kontroli stanu zdrowia Twoich oczu

Magazyn Hipoalergiczni to przełomowa publikacja na polskim rynku, która pokazuje czytelnikowi jak żyć lepiej, zdrowiej i szczęśliwiej. Magazyn powstał z myślą o alergikach, astmatykach i osobach z atopią, skierowany jest jednak do wszystkich, którym bliski jest temat zdrowia i ekologii. Obok rzetelnych porad i artykułów naukowych, można tu znaleźć także wywiady inspirujące do wyjścia z alergii, konkursy z nagrodami i przepisy prosto od blogerów. Magazyn prezentuje też inicjatywy i produkty, które mieszczą się w nurcie eco i organic, a także takie, które ułatwiają życie alergikom i astmatykom.

redakcja@hipoalergiczni.pl

www.hipoalergiczni.pl/prenumerata

 

oferta
inne
producent
Happy Evolution
sprzedawca
Mistrz Branży

15,00 zł

Cena dotyczy: 1 egz

Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe