SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Pastry + chef = mistrz Rosa – rozmowa z Maciejem Rosińskim
Piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu – rozmowa z Jackiem i Agnieszką Tomczykami z piekarni Montag
Wawerska, 9 dekad z chlebem – rozmowa z Tomaszem Błaszczakiem, współwłaścicielem warszawskiej piekarni
Edukacja
Wyższa kultura zmiany. Zaloguj się na inne myślenie w biznesie – rozmowa z Aliną Śmiłowską, coach biznesu on-line
Przyjaciele Akademii Mistrza – Michał Kumur
Warto czytać
Efektywne zarządzanie
Notariusze dla Mistrza Branży: Księga wieczysta – co można z niej wyczytać?
Bezpieczna firma, ubezpieczona firma
CSB FACTORY ERP – inteligentne procesy generują zyski
RODO w 4 krokach
Sklep firmowy
Specjalistyczne sklepy piekarnicze
Wirtualny spacer po Twoim sklepie
Butikowa francuska cukiernia i nowoczesna warszawska piekarnia – co je łączy?
Oświetlenie wspomagające sprzedaż w piekarni i cukierni
Jak ugryźć czekoladę online?
12 miesięcy nieustannego wzrostu
Sprzedaż pieczywa mierzona w kilometrac
Kulisy produkcji
Linia Fritsch Easyline
Truskawkowa planeta
Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze?
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kucia, Lekcja 3. Ciastka francuskie z jabłkami
Blachy wypiekowe
Gluten – dobry czy zły?
Sprzedaż i ekspozycja
Nadchodzi ube, czyli fiolet królem sezonu!
QUID – nowy przewodnik
Flash News
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.
Indeks reklam
BAERO Polska
Cake Festival Poland
CSB-System Polska
FoodColours
FRITSCH Polska
Geth
Hipoalergiczni
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Lesaffre Polska
Libra Polska
Master Martini Polska
Magorex
PGD
Sempre Group
Targi Polagra-Tech
Uniferm Polska
www.mistrzbranzy.pl
Wiesheu Polska
Zeelandia
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>