Oddajemy ten numer w Wasze ręce z wielką nadzieją, że nasze inspiracje również będą stanowić małą cegiełkę w budowaniu Waszych marek oraz podkręcaniu marketingu. Słodkiej lektury i owocnej sprzedaży!
SPIS TREŚCI
Rozmowy Mistrza Branży
Człowiek gastronomii – rozmowa z Michałem Molendą
Z czekoladą można wszystko – rozmowa z Jeffreyem de Weyerem
Epokowe słodkości – rozmowa z Rafałem Gajownikiem
Mistrz produkcji Czas na owoce
Rokitnik – więcej niż „witaminowa bomba”
Wszystkie zalety owoców liofilizowanych
Mistrz produkcji - Inspiracje
Słodkości z głębią
Mistrz produkcji
Lody dla opornych – cukry w lodach
Strzelające lody hitem tegorocznego lata
Lody okiem Szymona
Bakeline – nowa seria pojemników na pieczywo i wyroby cukiernicze
Polagra 2021
Kompendium wypieków – beza
Mistrz produkcji
Sveba Connect – przepis na sukces dla sieci sklepów i piekarni
Wirtualny świat pieców Wiesheu
Jak pogodzić wysoką jakość pieczywa z odpiekiem w sklepie?
Mistrz zarządzania – Sklep firmowy
Idealny sklep firmowy, czyli jaki?
5 kroków do skutecznych działań marketingowych w piekarni i cukierni
Kierunek: ogródek!
Mistrz zarządzania - Sklep online
InfoPiek – wsparcie, którego potrzebujesz
Jak stworzyć e-sklep, ktory sprzedaje
Sprzedaż artykułów spożywczych online
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY