Nowoczesny minimalizm Wojciecha Rzepeckiego. Wolność w rzemiośle Krzysztofa Bartonia. Fascynacje Łukasza Anioła. Sycylijskie cannoli w lodziarni. Szczypta soli w piekarni i cukierni. Social media pełne twarzy zamiast ciastek i bochenków.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Tożsamość cukiernika – rozmowa z Wojciechem Rzepeckim
Cukiernik artysta – rozmowa z Łukaszem Aniołem
Pajda z pasją, charakterem i atramentem z kałamarnicy – rozmowa z Krzysztofem Bartoniem
Mistrz produkcji
Cacao-Trace zmienia rzeczywistość na plantacjach kakaowca
Prosto z fabryki czekolady
Za drzwiami piekarni
Cannoli – sycylijski przysmak
Przepis na słodki stół
Receptury
Ptyś rabarbar-tonka
Truskawkowe lovissimo
Monoporcja pomidor
Donuty orzechowe i brownie
Kaktusowe doniczki
Cremino – naprawdę warto
Robota dla Ribota
Pracownia dobrze zaprojektowana
Mistrz zarządzania
Szczypta soli
Twoja twarz w social mediach
Studenci z zagranicy na praktykach w firmie Geth
Bake & Play – wyjątkowa VI edycja z okazji 15-lecia Akademii Mistrza
Flesh news
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY