SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Egzamin z mistrza na 6! – rozmowa z Michałem Wiśniewskim i Patrykiem Szczepańskim, zwycięzcami Cukierniczych Mistrzostw Polski 2018
Sklepy pachnące czekoladą – rozmowa z Iką Makowską z Bą Bą
Ashanti zawsze z czekoladą. Sesja zdjęciowa z mistrzem czekolady Michałem Iwaniukiem
Udany mix cukiernika i sugarcrafterki
Edukacja
Przyjaciele Akademii Mistrza – Thierry Ayel
Efektywne zarządzanie
(Nie)handlowe niedziele – co, jak i kiedy
Sezon na lody
Zimne cukiernictwo. Filozofia lodziarstwa według Mattia Mainardi
Lodziarstwo na mistrzowskim poziomie
Ciekawy świat kontrastów – prosto z SIGEP
Lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych
Deserowe szaleństwo
Mądry marketing oparty o model biznesowy
Kulisy produkcji
Piekarnia BIO od podstaw Cz. 2 Ekologiczna mąka
Skarb Królestwa Belgii
Fresco Max – jeszcze dłużej świeże
5 kroków prowadzących do kontroli pochodzenia
Sprzedaż i ekspozycja
Zadbaj o właściwą ekspozycję produktów – tace wystawowe
Zostań Mistrzem fotografii w swojej cukierni
Flash News
Jubileuszowa Gala Expo Sweet
Polski dream team w Coupe du Monde de la Pâtisserie
Mistrzostwa Expo Sweet 2018: Wspaniałe prace, wielkie talent, gorące emocje
Sweettargi 2018: Profesjonalne Duety – razem po zwycięstwo
Sweettargi 2018: Fasolowe brownie kontra egzotyka
Premiery, hity i spotkania z mistrzami – Expo Sweet 2018
Najlepsze produkty Sweettargi 2018
Mistrz Branży i Przyjaciele. Wiosennie i smacznie na Sweettargach
Festiwalowo-kawowo
Prosto z rynku
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.
Indeks reklam
Baker Poland
bekuplast
Comprital
CSB - System
CSM Polska
Frigomat
Hipoalergiczni
Igloo
Kandy
Lesaffre Polska
Libra Polska
Magorex
Semix
Targi Gluten Free
Targi Polagra-Tech
Ulma Packaging Polska
Uniferm Polska
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>