Odkrywamy fenomen cukierni Kaiser Patisserie. Odwiedzamy progi Akademii Umiejętności Inspiracja. Śledzimy tortowe trendy i zachwycamy się tortem 3D. Relacjonujemy mistrzostwa i prezentujemy młode talenty. Podpowiadamy jak zmniejszyć rachunki za prąd i dlaczego warto inwestować w eko opakowania. Czytajcie nowe wydanie MB!
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Rzemiosło w luksusowej formie – rozmowa z zespołem Kaiser Patisserie
Zwrot na tort – rozmowa z Sylwią Sobiegraj
Będzie dobrze – rozmowa z Dagmarą Rosiak
Mistrz produkcji / Mistrz dekoracji
Mus czekoladowy z marakują i pomarańczą
Wartość smaku czekolady z Cacao-Trace
Miejsce pełne pasji i inspiracji
Jadalna sztuka – tort 3D
Wiosenny tort Bellaria
Kreatywny sugarcrafting z Angelika Chwyć
Przegląd rynkowy
Sezon na torty – przegląd trendów
Mistrz zarzadzania
Glasbord® na ściany i sufity
Chleby dookoła świata
Za drzwiami piekarni
Jak zmniejszyć rachunki za prąd
Jemy oczami – jak światło wpływa na nasz apetyt?
Ekologiczne podejście do opakowań
Flash news
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY