Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni i zobacz cukrowe czary w postaci kwiatów oraz przegląd rynkowy dekoracji i surowców do dekorowania.
SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Dusza zaklęta w cukrze – rozmowa z Izabelą Fredą
Rozwój – jesteśmy na to gotowi – rozmowa z Łukaszem Kuźmą
Eterycznie, słodko, wegańsko – rozmowa z Izabelą Domaradzką-Michno
Mistrz produkcji
Torty na czasie
Przegląd dekoracji i surowców do dekorowania
Głębsze spojrzenie na pierniki
Glasbord® na ściany i sufity
Herbata dobra na wszystko
Technobit – wagi kontrolne, które sterują dzielarką
Pora śniadaniowa
Za drzwiami piekarni – Konkurs Chlebem Pachnący
Receptury
Madagascar
Różana kraina
Ptysie z kruszonką i kremem malinowym
Lodziarskie receptury finalistów Gelato Poland
Flesh news
Gelato Poland 2024
SweetTargi 2024
ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY
Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej >
Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.