Spis treści
Rozmowa Mistrza Branży
Anna i Iga Sarzyńskie. Jak działa siostrzany duet i co szykuje w 2018 r.?
Chlebowi służą niespokojne czasy – rozmowa z mistrzem cukiernictwa Tomaszem Dekera
Ashanti – polska szkoła, która wyprzedza trendy
Ludzie i ich pasje
My Cake – nasze EKO ciacho
Edukacja
Nagrody IV edycji konkursu Bake&Play wręczone
Przyjaciele Akademii Mistrza – Iga Sarzyńska
Szkoła bez ławek
Warto czytać
Efektywne zarządzanie
Przewodnik po zmianach przepisów podatkowych w 2018 roku – podatek PIT
Darowizna – czy dać komuś swój majątek za darmo?
8 ważnych kryteriów istotnych dla wyboru systemu ERP
Barometr trendów
Zaskakująca lista przebojów. Cukiernicze trendy 2018
Mało, zdrowo i różnorodnie. Piekarskie TOP trendy
Kulisy produkcji
Rengo – rewolucja na rynku cukierniczym
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kuci: Bagietki na zaczynie poolish
MIWE Remote – system zdalnego nadzoru parametrów komór chłodniczych 24 h/dobę
Tłoczone formy wypiekowe
Rola fermentacji w produkcji pieczywa
Czekoladowe fondue
Sprzedaż i ekspozycja
Marketing urokliwych miejsc
Selfie Coffee – kawa, która cieszy podwójnie
Jak deklarować alergeny? – dodatkowe wytyczne Komisji Europejskiej
Chleb bez mąki?
ABC fotografii kulinarnej. Sposób na ciasteczko
Flash News
Indeks reklam
BakerLink
Comprital Polska
CSB – System
CSM Polska
Geth
Guillin Polska
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Lebo
Lesaffre Polska
Libra Polska
Magorex
Polmarkus
Sarana
Sempre Group
Targi Expo Sweet
Targi Mazury Horeca
Targi Polagra-Tech
Targi Sweetargi
Targi WorldFood
Teldream
Uldo Polska
Ulma Packaging Polska
Uniferm Polska
Wachtel
Wiesheu Polska
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.