SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Jak rozkręca się Planeta Tortów – o sukcesach, codziennej pracy i marzeniach Agnieszki Paczóskiej
Poszukiwacz czarnego złota – rozmowa z Patrickiem Aubrion
Kawiarniana oaza w centrum Wrocławia
Edukacja
Kim jest Twój piekarz? Lekcja tolerancji w piekarni
Przyjaciele Akademii Mistrza – Mieczysław Chojnowski
Efektywne zarządzanie
Zachowek
W świecie dekoracji
Wirująca czekolada
Czekoladowe korpusy w stylu modern
Mirror glaze z pajęczynką
Foremki do tworzenia faktur
Kolorowe wzory jak w kalejdoskopie
Malowane przy użyciu kakao
Kwiaty w galaretce
Quilling – lekka forma dekoracji
Perfekcyjne torty geometryczne
Struktura spękania
Na bogato! O modnych kolorach w cukiernictwie
Stylowe dekorowanie – przegląd produktów
Dla Klientów, którzy oczekują i wymagają więcej
Kulisy produkcji
Ale my chcemy słodycze!
Cukiernia na diecie roślinnej
Wózki – idealne w cukierni i piekarni
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci Lekcja 2. Ciabatta na zaczynie biga
Polepszacze – zło konieczne?
Sprzedaż i ekspozycja
Piekarnia BIO od podstaw, cz. 3 Zadbaj o EKOmarkę
Polska lodziarnia jedną z najpiękniejszych na świecie
Flash News
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.
Indeks reklam
Ambasador 92
Bakels Polska
Barbara Luijckx
Barry Callebaut
bekuplast
Cake Festival Poland
CSM Polska
Dekor Pol1
Guiilin Polska
Hipoalergiczni
Jabex
Kandy
Kruszwica
Komornik sądowy obwieszczenie
Lesaffre Polska
Master Martini Polska
Magorex
PAN Centrum Słodkiej Dekoracji
Pfahnl Polska
Sempre Group
Targi Polagra-Tech
Torcik.net
Uniferm Polska
Zeelandia
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>