...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży pełny numer czerwiec 2018 (Katalog reklam)

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Pastry + chef = mistrz Rosa – rozmowa z Maciejem Rosińskim
Piekarz z dyplomem Le Cordon Bleu – rozmowa z Jackiem i Agnieszką Tomczykami z piekarni Montag
Wawerska, 9 dekad z chlebem – rozmowa z Tomaszem Błaszczakiem, współwłaścicielem warszawskiej piekarni

Edukacja
Wyższa kultura zmiany. Zaloguj się na inne myślenie w biznesie – rozmowa z Aliną Śmiłowską, coach biznesu on-line
Przyjaciele Akademii Mistrza – Michał Kumur
Warto czytać

Efektywne zarządzanie
Notariusze dla Mistrza Branży: Księga wieczysta – co można z niej wyczytać?
Bezpieczna firma, ubezpieczona firma
CSB FACTORY ERP – inteligentne procesy generują zyski
RODO w 4 krokach

Sklep firmowy
Specjalistyczne sklepy piekarnicze
Wirtualny spacer po Twoim sklepie
Butikowa francuska cukiernia i nowoczesna warszawska piekarnia – co je łączy?
Oświetlenie wspomagające sprzedaż w piekarni i cukierni
Jak ugryźć czekoladę online?
12 miesięcy nieustannego wzrostu
Sprzedaż pieczywa mierzona w kilometrac

Kulisy produkcji
Linia Fritsch Easyline
Truskawkowa planeta
Francuskie piekarstwo – czy wciąż dominują piekarnie rzemieślnicze?
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kucia, Lekcja 3. Ciastka francuskie z jabłkami
Blachy wypiekowe
Gluten – dobry czy zły?
Sprzedaż i ekspozycja
Nadchodzi ube, czyli fiolet królem sezonu!
QUID – nowy przewodnik

Flash News

 

Indeks reklam
BAERO Polska
Cake Festival Poland
CSB-System Polska
FoodColours
FRITSCH Polska
Geth
Hipoalergiczni
Kandy
Komplet Polska
Kruszwica
Lesaffre Polska
Libra Polska
Master Martini Polska
Magorex
PGD
Sempre Group
Targi Polagra-Tech
Uniferm Polska
www.mistrzbranzy.pl
Wiesheu Polska
Zeelandia

 

Numer do zobaczenia online na platformie ISSUU (okienko poniżej) 
lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

Uwaga! Z uwagi na wielkość pliku pdf (37MB), pobieranie może zająć dłuższą chwilę .

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe