...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży styczeń 2023

Jaki kolor powinny mieć zarówno ściany jak i ciastka w 2023? Czy w czasach kryzysu warto inwestować w siebie i swój biznes? Z czego i gdzie się szkolić? A na naszej okładce - Sara Szal, właścicielka butikowej cukierni i bistro Mono.

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Śmiałe marzenia, działanie z pasją – rozmowa z Sarą Szal
Czujemy miętę do chleba – rozmowa z Kamilem Bochniakiem i Dawidem Rybarzem
Estetka w cukierni – rozmowa z Anną Siwiec-Kaczmarczyk

Mistrz produkcji
Smaczne rokowania na nowy rok
Powtórka z pączków

Receptury na tłusty czwartek

  • Ciastka wulkany
  • Pączki wegańskie z nadzieniem o smaku advocat
  • Oponki
  • Minipączki twarogowe z nadzieniem
  • Kule z mlecznej czekolady
  • Fioletowe spring rollsy
  • Figi w kremowym sosie z gorgonzolą


Za drzwiami piekarni
Suska sechlońska – zimowy specjał
Szef kuchni pisze

Mistrz zarządzania
Piekarnictwo w dawnym Krakowie – rozmowa z Marcinem Gadochą
Przedstawiamy kolor 2023 roku – karminowa królowa Viva Magenta!!!
Nauki nigdy dość!
Gdzie się szkolić w Polsce – wykaz 2023

 

ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

Pobierz numer w PDF >

Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe