SPIS TREŚCI
Rozmowa Mistrza Branży
Cała w mące – Monika Walecka, Chlebowa Królowa Polski
Madame Caramel. Przewodniczka po francuskich smakach – rozmowa z Kasią Sudą-Tomaszewską
DNA smaku – rozmowa z Renatą Januszewską, sensorką smaku
Ludzie i ich pasje
Pracownia pełna dzieci
Przyjaciele Akademii Mistrza – Adriana Głuchowska
Efektywne zarządzanie
Kierunki rozwoju polskiego cukiernictwa – tradycja w nowoczesnym wydaniu
NEW! Rzemiosło przyszłości
Przyszłość: bardziej roślinna, mniej glutenowa
Recepta na zdrowe i szczęśliwe społeczeństwo – rozmowa z Żanetą Geltz, redaktor naczelną magazynu „Hipoalergiczni”
Putka teraz także bez glutenu – rozmowa ze Stefanem Putką, współwłaścicielem Piekarni Cukierni Putka
Natchnione dania bez glutenu – rozmowa z Weroniką Madejską, autorką bloga Natchniona.pl
Bezglutenowcy rosną w siłę. Gluten Free Expo
Siła dobrej diety – rozmowa z pięcioboistką Oktawią Nowacką
Warto czytać
Wegańskie zamienniki tradycyjnych surowców
Wegańsko niekoniecznie musi oznaczać drogo
Druga strona słodyczy – receptury
Wegańskie ciasteczka
Kokopralinki
Mus gianduja
CzekolaMus
Mousse de chocolat
Czekoladowe brownie jaglane
Sernik śmietankowy z borówkami
Tarta budyniowa
Pomarańczowe marzenie
Pianka dla wymagających
Wegański keks
Kulisy produkcji
Szkoła Piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 4.Pszenno-żytni chleb na zakwasie z kurkumą i bakaliami
Najwyższa elastyczność w zakresie wypieków rustykalnych
Pieczywo na grilla
Maszyny, urządzenia i wyposażenie – przegląd oferty rynkowej
Efektywny i skuteczny sposób magazynowania koszy
Sprzedaż i ekspozycja
Co nowego lodowego
Flash News
Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.
Indeks reklam
BakerLink
Biostar
Cake Festival Poland
Fritsch Polska
Geth
Hipoalergiczni
Ibis
IbisArt
Jackowski
Kruszwica
Lebo
Lesaffre Polska
Magorex
MMB Bartkowiak
Targi Polagra-Tech
Uniferm Polska
Ulma Packaking Polska
Wachtel
Wiesheu Polska
Zeelandia
do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>