...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Piece termoolejowe

Piece termoolejowe wsadowe przystosowane są do intensywnej eksploatacji. Technologia produkcji oraz najwyższej jakości materiały zapewniają długoletnią żywotność. Z myślą o piekarzach piece wsadowe skonstruowano tak, aby zapewniały bezpieczną pracę, a ich kształt był ergonomiczny i przyjazny w obsłudze.

Piec zajmuje małą powierzchnię w piekarni w stosunku do jego powierzchni wypiekowej. Konstrukcja zapewnia równomierny rozkład temperatury na półce, ponieważ olej (nośnik ciepła) nieustannie jest tłoczony przez pompę. Piec wyposażony jest w nowoczesny system sterujący oparty na bazie komputera, który nieustannie nadzoruje prawidłową pracę urządzenia.  Powierzchnia grzejna kotła składa się z wytrzymałych na podwyższone temperatury rur, które są uporządkowane w dwie cylindryczne spirale. Wiązka rur jest tak ułożona, że przy minimalnym obciążeniu powierzchni grzejnej można osiągnąć optymalne warunki spalania.

Każdy model posiada w standardzie dodatkową wytwornicę pary do komory garowniczej. Szafa sterownicza kotła umieszczona jest na kotle i w zależności od wymagań klienta (warunki zabudowy piekarni) może być umieszczona z jego różnych stron.

Klient może decydować o umiejscowieniu przyłączy komina jak i rur łączących kocioł grzewczy z piecem. Panel sterowania kotła termoolejowego składa się z terminalu ze zintegrowanym sterowaniem w szafie elektrycznej kotła. Wszystkie stany pracy oraz temperatury mogą być odczytywane i zmienione na wyświetlaczu.

zobacz katalog pdf >>

 

Model   5.150 6.180 5.220 6.270 7.315 9.400
Moc komory kW 3,3 3,3 4 4 4 6
Komory szt. 5 6 5 6 7 9
Zaparowniki szt. 6 7 6 7 8 9
Powierzchnia wypiekowa m2 15 18 22 27 31,5 40

 

Wymiary komory
Szerokość mm 1230 1230 1860 1860 1860 1860
Głębokość mm 2450 2450 2450 2450 2450 2450

 

Wymiary pieca
Szerokość mm 1630 1630 2300 2300 2300 2300
Głębokość mm 3000 3000 3000 3000 3000 3000
oferta
sprzedaż
producent
IBIS
sprzedawca
IBIS
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe