...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Startery pszenny i żytni

Startery pszenny i żytni są mieszankami najlepszych szczepów bakterii i drożdży, wyizolowanymi z najlepszych zakwasów piekarskich żytnich i pszennych. Tak wyizolowane mikroorganizmy są hodowane w kontrolowanych warunkach, na specjalnie skomponowanym pod kątem ich wymagań życiowych i jednocześnie sterylnym podłożu. W celu zachowania dłuższej żywotności mikroorganizmy te są następnie umieszczane na specjalnych mieszankach mąk i poddane „uśpieniu” poprzez schłodzenie do temperatury +2 - +6oC.

Startery są produktami żywymi i pomimo przechowywania w niskiej temperaturze, podobnie jak w przypadku drożdży piekarskich, ich żywotność jest ograniczona w czasie.

Użycie startera skraca w piekarni czas przygotowania kwasów żytnich i pszennych, daje pewność zapoczątkowania właściwej fermentacji, gwarantuje powtarzalność kwasów, a tym samym powtarzalność jakości pieczywa.

oferta
sprzedaż
producent
Fermis
sprzedawca
Fermis
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe