...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Konferencja PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”

    Konferencje
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    ogólnopolski

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r., Hotel Marriott w Warszawie.

    „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r.


    W programie:

    • Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych.
    • Izomery trans w środkach spożywczych.
    • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności.
    • Nowe składniki żywności – zasady stosowania.
    • Substancje pomagające w przetwarzaniu.



    Kto powinien wziąć udział w konferencji?
    Konferencja przeznaczona jest dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych: działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii oraz osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

    Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

    25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

     



    Dokładna lokalizacja

    Hotel Marriott w Warszawie

    Kontakt

    Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel. 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl

    Strona internetowa

    https://www.pfpz.pl/index/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe