...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP: Składniki żywności - aktualne wymagania prawne

    Konferencje
    termin
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    ogólnopolski

    10% zniżki przy rejestracji do 17.02.2016 r. I 25% zniżki dla prenumeratorów „Food-Lex"

    W programie przewidujemy:
    • dodatki do żywności i enzymy - status prac legislacyjnych Zapisy i szczegóły - i ostatnie zmiany przepisów
    • aromaty do żywności – wymagania i zmiany prawne
    • nowa żywność stosowana, jako składnik produktu spożywczego
    • składniki odżywcze w produktach spożywczych – określanie zawartości do celów znakowania
    • ilosciowa zawartość sktadników w produktach spożywczych — QUID


    ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONFERENCJI

    INFORMACJE ODNOŚNE STOSOWANIA DODATKÓW DO ŻYWNOŚCI

    Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Marriott, Warszawa

    Kontakt

    Telefon:    +48 22 830 70 55
    Fax:    +48 22 830 70 56
    Email:    biuro@pfpz.pl

    Strona internetowa

    http://www.pfpz.pl/index/?id=8e1da93be98c91053ef56a0d7b9e3f9c#

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe