...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Słodki stół

    Szkolenia
    termin
    lokalizacja
    Lublin
    zasięg
    lokalny

    399.00zł
    Godz.: 9.00 – 15.00

    Prowadzący: Magdalena Komorowska

    Jak w oryginalny, nowoczesny sposób poczęstować gości weselnych słodkościami? Jak dobrać produkty, smaki i kolorystykę, aby uczynić ze słodkiego stołu prawdziwą atrakcję? Tego wszystkiego nauczy was Magdalena Komorowska.

    Plan szkolenia:
    1.    - aranżacja stołu w różnych stylach
    2.    - zasady tworzenia kompozycji i doboru kolorów
    3.    - tworzenie dekoracji – „coś z niczego”
    4.    - słodkości, które przez długi czas mogą pozostać na słodkim stole
    5.    - lemoniada

    Podczas szkolenia zapewniamy:
    1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
    2. surowce
    3. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
    4. przerwę na poczęstunek

    Ilość miejsc ograniczona.

    Dokładna lokalizacja

    Szkoła Artystyczna Wiesław Kucia, Lublin, ul. Zemborzycka 59F

    Kontakt

    501 55 00 71
    wieslaw@kucia.com.pl

    Strona internetowa

    http://www.kucia.com.pl/produkt/slodki-stol/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe