...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Cukrowe kwiaty

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Rumia
    zasięg
    lokalny

    Cukrowe kwiaty z medalistką Moniką Kwaśniewską

    Róża, margerytka i storczyk - medalistka Cake International Birmingham pokaże jak krok po kroku tworzyć cukrowe kwiaty, które do złudzenia przypominają żywe rośliny! Jak osiągnąć taki efekt ? - zapisz się na styczniowe szkolenie już dziś!

    Róża, margerytka i storczyk - mimo styczniowych mrozów właśnie takie kwiaty wyrosną jako dzieło rąk wszystkich tych, którzy zapiszą się na dwudniowe szkolenie, które poprowadzi medalistka najważniejszego konkursu dekoratorskiego na świecie Cake International w Birmingham, Monika Kwaśniewska. Jak nadać odpowiednią grubość i unerwienie listkom? Sprawić, by płatki wyglądały tak delikatne jak prawdziwe. Co zrobić, gdy element kwiatka się ułamie? odpowiedzi na te i inne pytania poznacie już w styczniu! 

    Organizatorzy zapewniają wszystkie potrzebne materiały oraz narzędzia do wykonania kwiatów. W trakcie pracy warsztatowej cały czas będą dostępne napoje, w tym kawa, herbata oraz słodkie przekąski. Przewidziana jest też dłuższa przerwa na obiad.

    Ilość miejsc ograniczona! 

     

    Miejsce:  Hotel Falko, Bolesława Chrobrego 1, Rumia

    Termin: 28-29.01.2017

    Koszt: 1050 zł (możliwość rozłożenia płatności na dwie raty)

     

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Falko, Bolesława Chrobrego 1, Rumia

    Strona internetowa

    https://www.facebook.com/events/212993492476562/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe