...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania































 
rozwiń opcje

Katalog firm

Zespół Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy

Bydgoszcz, 85-066

woj. kujawsko-pomorskie

ul. Konarskiego 5

Produkty i usługi

Małgorzata Wiącek i Paulina Zielińska Małgorzata Wiącek i Paulina Zielińska Smak piernika na okoliczność Zapustów Kujawskich Smak piernika na okoliczność Zapustów Kujawskich

Zobacz pełną ofertę w Katalogu produktów i usług (2)

Opis działalności

W 1990 roku w Zespole Szkół Gastronomicznych powołano Liceum Zawodowe o specjalności kelner bufetowy, a z dniem 1 września 1998 roku Technikum Hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Obecnie struktura organizacyjna szkoły to: Technikum Gastronomiczne Nr 1 - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH - KELNER Technikum hotelarskie - TECHNIK HOTELARSTWA Zasadnicza szkoła zawodowa - KUCHARZ W marcu 2011 szkoła zdobyła certyfikat ISO 9001. - Szkoła uczestniczy w: - projektach Zawodowe Horyzonty” - praktykach z Lewiatanem - ,,Dobra praktyka uczyni z ucznia pracownika’’

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe