...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Katalog Barbara Decor No. 7

    Katalog Barbara Decor No. 7

    Przedstawia oryginalną szatę graficzną i prawie 70 wzorów nowych dekoracji czekoladowych, podzielonych na 19 grup tematycznych. Celem każdego nowego katalogu Barbara Decor jest dostarczenie inspiracji, które wspierają Was - drodzy pasjonaci cukiernictwa - w codziennej pracy i osiąganiu spektakularnych efektów sztuki cukierniczej.

    Zobacz katalog >



    Więcej
  • Akademia Umiejętności Barbara

    Akademia Umiejętności Barbara

    Akademia Umiejętności Inspiracja zaprasza wszystkich pasjonatów cukiernictwa, którzy chcą rozwijać umiejętności, odkryć tajniki czekolady i nowoczesnego cukiernictwa czy poznać aktualne trendy. To nowoczesna i ekscytująca przestrzeń szkoleniowa zaprojektowana z myślą o waszych potrzebach i oczekiwaniach.

    Ergonomiczna aranżacja zapewnia niezwykły komfort pracy dla każdego uczestnika kursu. To tutaj eksperci z branży podpowiadają, jak opracować receptury, które łącząc nowatorskie smaki oraz wyszukany design, zachwycają klientów. Przez cały rok w akademii dzielimy się pomysłami, odpowiadamy na pytania, aby wspierać was w codziennej pracy.

    Nasze kursy to zajęcia praktyczne obejmujące techniki pracy i receptury. Zajęcia odbywają się w 12-osobowych grupach. Serdecznie zapraszamy na najbliższe szkolenia, ich harmonogram znajdziecie na www.barbara-luijckx.pl.

    Więcej
  • Dekoracje Let’S Decor Around the World

    Dekoracje Let’S Decor Around the World

    Nowa kolekcja dekoracji czekoladowych Let’s Decor Around the World, z serii Art. Drukowane marki Barbara Decor, powstała we współpracy z argentyńską artystką i chocolatierką Marią Jezus Bordon Hisa. Jej pasją jest gra kolorów, która zafascynowała ją na zajęciach malarstwa podczas studiów z architektury wnętrz. W 2015 r. artystka odkryła możliwość transformacji sztuki i wykorzystania kakao jako środka wyrazu. W swoim atelier Franklin Chocolates w Buenos Aires kreuje jedyne w swoim rodzaju praliny – malowane jak pełne artyzmu obrazy.

    Oczarowani i zainspirowani tą ideą stworzyliśmy wspólnie z Marią 5 wyjątkowych zestawów  dekoracji  czekoladowych.  Kolekcja  Let’s  Decor  Around  the  World  to podróż przez stolice świata, pełne barw i kształtów, które Maria uchwyciła w designie  wykreowanym  dla  Barbary  Decor.  Poznajcie  złoty  Dubaj  –  eleganckie  trójkąty, symbolizujące majestatyczne drapacze chmur. Florencję zamkniętą w kuli inspirowanej odcieniami fioletowej i różowej terrakoty. Trójkąty Buenos Aires, z charakterystycznym dla Argentyny błękitem, tańczącym tango z malinowym odcieniem różu. Kwadraty Barcelona  z  designem  oddającym  jej  niespotykaną  architekturę i atmosferę tego miasta. Tokio inspirowane symboliczną dla Japonii, nasyconą czerwienią, wpadającą w pomarańcz – utożsamianymi z ideą szczęśliwego życia.Wierzymy, że kolekcja Let’s Decor Around the World, jej kolory i formy, zainspirują, przywołają uśmiech na wielu twarzach, dodadzą dobrej energii i artyzmu słodkościom.

     

    Więcej
  • Dekoracje czekoladowe - Folder Celebracje

    Dekoracje czekoladowe - Folder Celebracje

    Komunie, wesela i przyjęcia zbliżają się wielkimi krokami. Aby uczcić te wyjątkowe chwile, marka Barbara Decor przygotowała nowe dekoracje czekoladowe. Herbaciane róże, kulki – matowe i perłowe – w najmodniejszym kolorze roku, brzoskwiniowym z nutką różu, oraz zestaw komunijny, który pomoże wyczarować przepyszne desery.

    Sięgnijcie po  najnowszy i inspirujący Folder Celebracje marki Barbara Decor, który zawiera wiele słodkich pomysłów na wyjątkowe okazje. Niech te rodzinne chwile będą pełne smaku, radości i pięknych dekoracji czekoladowych. Odwiedźcie social media firmy Barbara Luijckx, gdzie regularnie  publikujemy filmiki z recepturami „step by step” w duchu najnowszych trendów.

    Więcej
  • Czekolady Barima Artisanal (Belgian Quality)

    Czekolady Barima Artisanal (Belgian Quality)

    Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry.

    Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno – smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 mm z zatemperowanej czekolady.

    Deserowa, mleczna, biała.

     

     

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe