...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • UNIFERM FermFresh Kürbis

    UNIFERM FermFresh Kürbis

    Świeży produkt fermentacyjny na bazie soku z dyni i pestek z dyni.

    UNIFERM FermFresh®Kürbis to świeży produkt o wszechstronnym  zastosowaniu do produkcji pieczywa o świeżym, dyniowym charakterze.  Chrupiące pestki dyni wraz z aromatycznym sokiem z dyni i płatkami ziemniaczanymi poddano delikatnemu procesowi fermentacji. Podczas tego procesu składniki (clean label) mają wystarczająco  dużo czasu na wydobycie swojego prawdziwie naturalnego aromatu. Dzięki temu pieczywo w naturalny sposób zyskuje na smaku. Zachęcamy do produkcji naszych marek pieczywa, chleba "Dyniowe Żyto" oraz pszenno-żytniego chleba "DynioVit".

    Nadajcie Państwo pieczywu delikatną świeżość i pełen smaku aromat „z całego dobrodziejstwa” dyni.

     

     

    Więcej
  • Chleb Rondo

    Chleb Rondo

    Pieczywo z przewagą mąki żytniej, całymi ziarnami żyta oraz udziałem zakwasu żytniego, który dopełnia tradycyjny smak i świeżość aromatu pieczywa. Nietuzinkowy kształt - doskonale okrągły chleb.

    Chleb "Rondo" o nietypowym, doskonale okrągłym kształcie -  równym rancie, dzięki któremu kromka uzyskuje, regularny lekko zaokrąglony kształt.

    Pieczywo prezentowane premierowo na targach Bakepol 2017, wpisało się w tradycję smakową chleba żytniego na zakwasie oraz pozytywnie zaskoczyło doskonale owalnym, nowym kształtem.

    Chleb "Rondo" to niezwykle prosta receptura, na chleb żytnio - pszenny z 40 % udziałem Produktu UNIFERM FermFresh® Roggen, całych ziaren żyta w zakwasie żytnim. Dzięki niemu pieczywo ma wyraźny smak i aromat zakwasu oraz ziarnisty charakter jednakże z przewagą, typowego żytniego miękiszu.

    Więcej
  • UNIFERM FermFresh® Dinkelsauer

    UNIFERM FermFresh® Dinkelsauer

    Fermentacyjny zakwas orkiszowy z octem jabłkowym i solą. W produkcie UNIFERM FermFresh® Dinkelsauer orkisz został poddany łagodnemu procesowi fermentacji tworząc zakwas orkiszowy, a smak całości dopełnia niewielki udział octu jabłkowego i soli. Połączenie to zapewnia naturalną świeżość pieczywa oraz typową nutę orkiszu

    Dozowanie: 1 - 6  % na mąkę, indywidualnie zależnie od pieczywa
    Kwasowość: 60
    Zawartość soli: 6 %


    Zalety:

    •     naturalne składniki – wstępnie sfermentowane, zapewniają odpoweidni profil smakowy
    •     gotowy do użycia w wygodnej konsystencji płynnej
    •     umożliwa produkcje pieczywa 100% orkiszowego
    •     duża różnorodność – do wszelkiego rodzajów pieczywa

     

    PDF >>



    Więcej
  • Mieszanka UNIFERM Quarkperlen

    Mieszanka UNIFERM Quarkperlen

    W rytmie karnawału z perłami maślankowymi na bazie mieszanki UNIFERM Quarkperlen, która zapewnia:
    - Delikatną, „soczystą” strukturę miękiszu
    - Subtelną kompozycję smaku przy innowacyjnej recepturze z maślanką
    - Przyjemny, delikatniejszy zgryz oraz zachęcającą estetykę.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Uniferm
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • Chleb Ziarno gryki

    Chleb Ziarno gryki

    Przedstawiamy Państwu wyjątkowy pomysł na pieczywo na bazie UNIFERM FermFresh-Buchweizen -  świeżej past z gryką oraz zakwasem żytnim.

    Wartościowa gryka w postaci całych ziaren zapewni niecodzienną atrakcyjność w diecie oraz indywidualne wrażenia smakowe.
     
    Ziarno Gryki - rustykalny chleb pszenny z ziarnami gryki w posypce kaszy manny.

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Uniferm
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

  • Chleb Buena Vita

    Chleb Buena Vita

    UNIFERM FermFresh GerstenMalz to nowość z kategorii świeżych produktów fermentacyjnych (FermFresh) do produkcji pieczywa. Na jego bazie powstała baza smakowa chleba Buena Vita, rustykalnego w swojej formie o charakterze włoskiej ciabatty odzwierciedlonej w miękiszu, z delikatnym ziarnistym charakterem.

    Chleb o przedłużonej fazie dojrzewania ciasta, "wyczekany smak".

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Uniferm
    sprzedawca
    UNIFERM Polska

    Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe