Promocja na ubijaczki firmy ESCHER, wszystkie modele (od 20-160 l). Rabat: 15%, przy zakupie ubijaczki, dodatkowy rabat 5% na kolejne urządzenie z oferty firmy GETH do wykorzystania w ciągu 31 dni.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
Przemysłowa myjka komorowa Guggenberger
WięcejEnergooszczędna i ekologiczna myjka przeznaczona do czyszczenia wózków, koszy, palet, blach i całego osprzętu. Wyjątkowo skuteczna: dysze natryskowe rozmieszczone są na całej wysokości urządzenia, wysokie ciśnienie wody (12 barów) usuwa nagar, spalone żele owocowe z blach, woda z łatwością dociera do miejsc styku sztaplowanych koszy. Czyszczenie oparte na sile odśrodkowej obracającego się kosza. Energooszczędna i ekologiczna – woda krąży w obiegu zamkniętym, świeża pobierana jest jedynie do płukania. 1 cykl zużywa 6-18 l wody. Minimalne użycie chemii. Bezpośredni wjazd do komory wózkiem.
http://geth.pl/pl/news-single/nie-czekaj-myj-komorowa-myjka-guggenberger
http://geth.pl/pl/news/nasze-montaze-komorowe-myjki-guggenberger -
Komora mroźniczo –garownicza MIWE GVA
WięcejNajbardziej wszechstronna komora chłodnicza na rynku.
Szeroki zakres temperaturowy -20 do + 45 st. daje elastyczność produkcyjną (pełna gama możliwości chłodniczo - grzewczych: garowanie, opóźnienie garowania, wydłużenie garowania, szybkie schładzanie i mrożenie), regulowana względna wilgotność powietrza od 60 do 95%.
Wszystkie procesy ustawiane w dowolnej kolejności dowolnie wybranych przedziałach czasowych.
Stała jakość na najwyższym poziomie: sterowanie panelem dotykowym MIWE TC pozwala na zdefiniowanie do 8 etapów każdego programu i przywoływać je dowolnie
Od wersji na 3 wózki: parowniki umieszczone w rzędach po obu stronach, dają wyjątkową jednorodność chłodzenia/garowania. Duże powierzchnie parowników dopasowują się idealnie do przedziałów temperaturowych, zastosowane kompresory są ekstremalnie wydajne.
uzyskiwany bardziej esencjonalny smak: na każdym poziomie programu można ustalić oddzielne sterowanie wentylatora: co wspomaga działania enzymatyczne, rozwija smak i dodaje objętości
oszczędność energii: izolacja 80 mm wokół całego urządzenia chroni przed utratą energii i zabezpiecza przed mostkami cieplnymi
-
Krajalnica JAC FULL
WięcejPółprzemysłowa automatyczna krajalnica o wydajności 1000 chlebów/h, obsługiwana przez 2 osoby, przystosowana do pracy w trybie ciągłym
Wyposażenie: szuflada z 2 pojemnikami na okruchy, każdy 33l
System nadmuchu worków usprawniający pakowanie
Automatyczne oliwienie noży
-
Ubijaczki ESCHER serii PM
WięcejPrzeznaczone do mieszania wszystkich typów mas, szczególnie o bardzo sztywnej konsystencji, a także wymagających dużego napowietrzenia lub specjalnych warunków temperaturowych. Wysoka jakość wykonania (stal nierdzewna), cichy rytm pracy, łatwa obsługa. Sterowanie komputerowe daje możliwość zapisania całych programów mieszania mas, tak aby zapewnić ich maks. powtarzalność. Podgrzewanie dzieży w celu zmiany konsystencji (np. rozpuszczanie tłuszczu) płaszczem olejowym lub palnikiem gazowym/elektr. Płynna regulacja prędkości. Wszystkie urządzenia linii Professional posiadają system elektrycznego podnoszenia kotła oraz wózki transportowe stanowiące element dzieży. W skład zestawu wchodzą : narzędzie płaskie „ liść”, „spirala”, „rózga”.
-
Urządzenie PELION Wiromat
WięcejPELION Wiromat -
automatyczne wylewanie mas biszkoptowych lub innych półpłynnych mas na papier wypiekowy i na blachę.
w ciągu 4 sek. idealnie rozprowadzona masa na całej powierzchni blachy
Urządzenie składa się z:leja na ciasto, uchwytu na rolkę papieru wypiekowego oraz gilotyny do obcinania papieru.
Urządzenie nie wymaga żadnego zasilania elektrycznego. Ciasto wypływa z leja na papier ręcznie rozwijany z rolki zamocowanej na urządzeniu.
Papier wraz z warstwą ciasta (masy) układany jest od razu na blasze. Wszystkie elementy urządzenia mające kontakt z nakładaną masą wykonane są z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Poszczególne elementy są łatwe do zdemontowania i do utrzymania w czystości. Przy zastosowaniu urządzenia można uzyskać większą wydajność (o ok. 10-30%) niż przy ręcznym rozprowadzaniu masy, podczas którego narusza się porowatą strukturę ciasta.
Za pomocą tego urządzenia można nakładać równomierne warstwy masy o grubości od 2 do 16 mm.
Dostępne wielkości i cechy urządzenia:- Szerokość papieru odpowiada szerokości blachy.
- Szerokość nanoszonej masy jest ok. 1,5 cm mniejsza niż szerokość papieru.
- Papier nie wchodzi w zakres dostawy urządzenia.
- Stosować należy typowy papier wypiekowy w rolkach o średnicy max. 20 cm i gramaturze ok. 50 g/m2.