...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Szkolenia cukiernictwo, dekora­torstawo cukiernicze

Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: PAN Centrum Słodkiej Dekoracji

Dane kontaktowe: biuro@pan-centrum.com, tel. 61 661 36 36

Miejsce szkoleń: ul. Kolejowa 57, Poznań

Rok rozpoczęcia szkoleń: 2000

Zakres szkoleń: cukiernicze, dekorator­stwo cukiernicze

Rodzaj szkoleń: na indywidualne zamówienia

Tematyka:  • Nowoczesne techniki zdobnicze i dekoratorskie z mas cukrowych tzw. „styl angielski” na wszystkich poziomach zaawansowania. • Kompozycje i dekoracje karmelowe na wszystkich poziomach zaawansowania. • Nowoczesny catering – shoty, desery, bankietówki. • Dekoracje czekoladowe.

Grupa docelowa: wszystkie poziomy zaawansowania

Wielkość grup szkoleniowych: 1-12 osób

Kadra szkoleniowców: Małgorzata Weber

Cena szkolenia: od 500 zł do w za­leżności od potrzeb

Informacje dodatkowe: Firma zapewnia surowce, barwniki, wyposażenie, sprzęt i narzędzia oraz lunch. Wyko­nane dekoracje, atrapy, wyroby uczestnicy mogą zabrać bezpłatnie. Uczestnicy otrzy­mują certyfikat ukończenia szkolenia. Zakwaterowanie w pokojach gościnnych firmy dla osób przyjezdnych. Szkolenie uprawnia do specjalnego rabatu na zakupy w firmie PAN.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe